U LJUBAVI JE KRENULA DALJE

VIDEO: TAJČI POTPUNO OTVORENO 'S pokojnim suprugom sam imala probleme u braku, neko vrijeme smo bili razdvojeni. Sada sam opet otvorila srce...'

 
 FACEBOOK

Tatjana Matejaš Cameron, poznatija kao Tajči, za Dan De otkrila je intimne stvari o kojima do sad nije govorila.

Priznala je da je imala probleme u 17-godišnjem braku s Matthewom Cameronom, koji je preminuo prije gotovo dvije godine.

"Kad je tata umro emotivno sam i mentalno krahirala. Tada mi se počela razvijati ozbiljna depresija. Onda sam se liječila šest-sedam godina", iskrena je.

U braku im je najteže bilo kad je prošla kroz depresiju i anksioznost.

POGLEDAJTE VIDEO:

"Kad sam iscijelila dogodila mi se transformacija, vratila sam se sebi, onoj Tajči koju sam toliko mrzila. Moj suprug se nije znao snaći u tom trenutku", ispričala je pjevačica.

Jedno vrijeme su bili i razdvojeni, nisu bili sigurni bi li se razveli, ali su si odlučili dati priliku. Dugo su išli su kod bračnog terapeuta.

Mathew je, nažalost, obolio od nepušačkog tumora pluća. Tatjana kaže da je on u bolesti svima davao najviše snage, a i vjerovali su u čudo, u eksperimentalnu terapiju kojoj je bio podvrgnut.

"Kad je moj muž završio na hitnoj i kad su nam rekli vijest '4 stupanj', on je tada rekao: 'Nećemo umrijeti nego ćemo svaki dan živjeti.'"

Na pitanje što se događa u braku između dvoje ljudi kad znaju da im je ostalo samo tjedan dana, Tajči je odgovorila: "Sve ono što bi čovjek trebao živjeti i kad zna da ima cijeli život."

FACEBOOK

Kad joj je suprug preminuo, priča pjevačica, ostavio je obitelj u 'dobrom emotivnom mjestu' i poručio im je da moraju živjeti dalje i koncentrirati se na ljubav i radost.

"Teško ti je uopće zamisliti da ćeš se ijednog dana uopće ikad više moći otvoriti... Jednostavno sam rekla: Moj suprug znam da ne bi želio da zbog ponosa ili nekakvog straha ne otvorim srce ljubavi... Otvorila sam srce nekome i to je dio mog iscijeljenja", priznala je Tajči.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
07. ožujak 2024 07:56