OSTAJU PRIJATELJI

LJUBAVNI BRODOLOM POZNATE VODITELJICE: Istina je, Igor i ja smo se razišli. Nažalost, nismo uspjeli. Naš razvod je putovanje koje moramo završiti sami

    AUTOR:
    • Jutarnji.hr

  • OBJAVLJENO:
  • 01.08.2019. u 18:06

Zagreb, 181116.
Lauba.
U sklopu dogadjaja Yammatovo 2 odrzan koncert grupe ABC i Zagreb Stars simfonicara pod ravnanjem Anne Dudley. Dogadjaj je organizirao zagrebacki radio Yammat FM.
Na fotografiji: Iva Sulentic i Igor Miklousic.
Foto: Marko Todorov / CROPIX
Marko Todorov / CROPIX

Iva Šulentić i Igor Mikloušić

 

Televizijska voditeljica Iva Šulentić i doktor psihologije Igor Mikloušić razvode se nakon gotovo tri godine braka.

Poznata voditeljica to je potvrdila u razgovoru za tportal, dodajući da je ovo njezino prvo, ali i posljednje obraćanje javnosti na tu temu.

"Istina je da smo se Igor i ja razišli. Na žalost, nismo uspjeli. O odluci smo dugo i razumno promišljali i donijeli je nedavno. Igor i ja proveli smo sedam predivnih godina zajedno te dalje nastavljamo kao prijatelji. Naš razvod je putovanje koje moramo završiti sami. Ovo je prvi i posljednji put da o ovoj temi istupamo javno i molim predstavnike medija da poštuju našu želju za privatnošću", rekla je Šulentić za tportal.

Zagreb, 170916.
Okupljanje u Laubi nakon ceremonije vjencanja Ive Sulentic i Igora Miklousica. Dress code je bila talijanska Cosa Nostra, a uzvanika je bilo oko 200.
Na fotografiji: Iva Sulentic i Igor Miklousic.
Foto: Srdjan Vrancic / CROPIX
Srdjan Vrancic / CROPIX

Iva Šulentić i Igor Mikloušić

Nakon četiri godine veze Iva Šulentić i Igor Mikloušić su u rujnu 2016. uplovili u bračnu luku. Gotovo tri godine kasnije na 'plovidbu' kreću u različitim smjerovima.

Više na Jutarnjem...


Izdvajamo