POTRESENA RAZVODOM

Tužne scene s koncerta: Dragana Mirković plače i jeca, u jednom je trenu i kleknula nasred pozornice

Tijekom izvođenja hita ‘Jedini moj‘, pjevačica je ronila suze na pozornici...

Dragana Mirković plače na pozornici

 Screenshot TikTok

Regionalna zvijezda Dragana Mirković nedavno je, prije vijesti o razvodu, održala koncert u Kragujevcu, a tijekom izvođenja hita ‘Jedini moj‘, pjevačica je ronila suze.

Da nešto nije u redu, njezini obožavatelji posumnjali su tijekom njezinih koncerata jer je znala više puta zaplakati na pozornici.

Iako se tada još nije znalo da su ona i suprug u procesu razvoda, mnoge je zabrinula svojim suzama. Na videu koji je objavljen na TikToku može se vidjeti Draganu kako plače tužnog pogleda, a u jednom je trenutku čak i kleknula nasred pozornice, dok su je obožavatelji snimali sa svih strana.

"Dragana silno i istinski plače i jeca iz duše dok pjeva ‘Oprosti mi, dušo, za sve‘", stoji u opisu videa.

"Samo naprijed, Gago, volimo te", "Teško je kada netko baci u vodu 25 godina braka", "Ti si naša diva" - glasili su samo neki od komentara podrške ispod objave.

Podsjetimo, Mirković je nedavno priznala da ona i suprug Toni Bijelić već tri godine ne žive zajedno u dvorcu.

"Već dulji vremenski period moj odnos s Tonijem nije više ono što je bio, a posljednje tri godine praktički vodimo odvojene živote i ne živimo pod istim krovom. Unatoč svim nepomirljivim razlikama, zbog dobrobiti svoje obitelji i zato što sam tako odgajana, učinila sam sve da spasim zajednicu koju smo nekada imali. Međutim, s vremenom je taj jaz postao sve veći i shvatila sam da veću štetu činimo našim najmilijima ostajući na silu u nečemu što odavno ne funkcionira, nego da stavimo točku na naš brak", ispričala je nedavno u jednom intervjuu.

"Svakako ostajem dosljedna svojim principima, svom načinu života, kao što ostajem vjerna svojoj obitelji i svojoj publici, a prema Toniju ću uvijek gajiti poštovanje kao prema ocu svoje djece i nekome s kim sam provela puno lijepih godina. Zbog svega toga, ovo je moje jedino obraćanje povodom svega, medijima se zahvaljujem na dosadašnjoj suradnji, i molim vas da poštujete ovu odluku i da ne povećavate težinu trenutka kroz koji cijela naša obitelj prolazi. U nadi da ću vam se sljedeći put javiti s puno ljepšim vijestima, unaprijed se zahvaljujem na razumijevanju", rekla je Dragana Mirković u svom priopćenju, prenosi Blic.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
10. travanj 2024 11:51