RASPAMETILE SE

OD 'ŽIVOTA NA VAGI' DO SEKS-SIMBOLA: Luku žene na Instagramu zasipaju porukama, no je li njegovo srce već osvojila lijepa plavuša?!

    AUTOR:
    • Tanja Šimundić Bendić

  • OBJAVLJENO:
  • 03.12.2018. u 19:22

RTL

 

Žene su poludjele za Lukom Smoljom, kandidatom "Života na vagi", koji je, sa završetkom showa i gubitkom 64 kilograma, iz gusjenice postao leptir, piše Slobodna Dalmacija.

 

A s novim navikama otvorio je i Instagram profil, natukao mnoštvo pratitelja, među njima i puno žena koje ga ne prestaju obasipati ljubavnim porukama.

 

Još kada je najavio da će pripomoći mami Dijani Smoljo u kućici na zagrebačkom Adventu, cure su se počele utrkivati koja će prije doći u njegovu blizinu te mu osvojiti srce.

 

 

Luka je poduzetno iskoristio svoj trenutak slave, pa je "goste" pozvao u posjet, navevši kako se u kućici nudi puno toga. I natuknuo kako će i on koji puta tu uletjeti.

 

Njegova ponuda je zakotrljala lavinu ženskih poziva na druženje, jedna je djevojka čak zatražila i "jednog Luku za doma", a mnoge su precizno pitale kada će se pojaviti na prodavačkom mjestu.

 

 

Novi seks-simbol još za sada ne odgovara na konkretne pozive, pa ostaje pitanje je li možda zaiskrilo između njega i kandidatkinje iz showa, prelijepe Nine Martine Korbar.

 

Možda njezino priznanje kako su samo prijatelji ipak dade nade nekoj njegovoj obožavateljici, piše Slobodna Dalmacija.

Više na Jutarnjem...


Izdvajamo