RASPAMETILE SE

OD 'ŽIVOTA NA VAGI' DO SEKS-SIMBOLA: Luku žene na Instagramu zasipaju porukama, no je li njegovo srce već osvojila lijepa plavuša?!

 
 RTL

Žene su poludjele za Lukom Smoljom, kandidatom "Života na vagi", koji je, sa završetkom showa i gubitkom 64 kilograma, iz gusjenice postao leptir, piše Slobodna Dalmacija.

A s novim navikama otvorio je i Instagram profil, natukao mnoštvo pratitelja, među njima i puno žena koje ga ne prestaju obasipati ljubavnim porukama.

Još kada je najavio da će pripomoći mami Dijani Smoljo u kućici na zagrebačkom Adventu, cure su se počele utrkivati koja će prije doći u njegovu blizinu te mu osvojiti srce.

Luka je poduzetno iskoristio svoj trenutak slave, pa je "goste" pozvao u posjet, navevši kako se u kućici nudi puno toga. I natuknuo kako će i on koji puta tu uletjeti.

Njegova ponuda je zakotrljala lavinu ženskih poziva na druženje, jedna je djevojka čak zatražila i "jednog Luku za doma", a mnoge su precizno pitale kada će se pojaviti na prodavačkom mjestu.

Novi seks-simbol još za sada ne odgovara na konkretne pozive, pa ostaje pitanje je li možda zaiskrilo između njega i kandidatkinje iz showa, prelijepe Nine Martine Korbar.

Možda njezino priznanje kako su samo prijatelji ipak dade nade nekoj njegovoj obožavateljici, piše Slobodna Dalmacija.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
19. travanj 2024 20:48