RAZLIČITA RAZMIŠLJANJA

ODABIR FRANKE BATELIĆ ZA ODLAZAK NA EUROSONG IZAZVAO PODJELE Estradni menadžer zavapio: 'Još Hrvatska ni propala, ali sigurno hoće!'

 

Vijest o tome kako je Hrvatska dobila svoju predstavnicu na Eurosongu, mladu pjevačicu Franku Batelić, podijelila je estradu, a nismo dugo čekali na reakcije, piše Slobodna Dalmacija. I dok dio mudro šuti, Ivan Bubalo, splitski estradni menadžer na svom Facebook profilu obrušio se na izbor.

- Još Hrvatska ni propala, ali sigurno hoće! Cura kaže da je ostvarila svoj san... ide predstavljat Hrvatsku u Europi... Bez ijedne pisme do sad, bez ijednog koncerta. Pa po čemu onda ide? Po dvoje, troje izroda s HTV-a kojima je dovoljno "tko joj je momak"... Pa ako treba ona će napisat i tekst (prvi)... kad nema nitko u Hrvatskoj... (koji ćemo joj doček napraviti) - napisao je Bubalo.

- Moje pitanje: A zašto ne ide Lidija Bačić koja je vokalno pet kopalja iznad? Koja ima na stotine koncerata. Pa ako uzmemo u obzir i izgled sa scenskim nastupom... opet je Lidija Bačić pet kopalja ispred... (dozvoljavam drugačije mišljenje). Plači, plači voljena zemljo - poručuje splitski menadžer.

S druge strane voditelj Dalibor Petko smatra kako je Franka izvrstan izbor.

- Ponosan sam na tebe srećice moja mala. Znam da u Europu šaljemo nekog svjetske klase, tko će cijeli Eurosong osvojiti svojom jednostavnošću, elokventnošću, predivnim osmjehom i najljepšim glasom. Ti si slatka mala Frankice to zaslužila i znam da slanjem tebe na Eurovision možemo ponovno sanjati veliko. Sretno u Portugalu - poručio je Petko.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
02. svibanj 2024 00:04