VEČERAS U 20.30

#OSTAJEMDOMA: SEVERINA FANOVIMA PRIPREMILA KONCERT NA INSTAGRAMU 'Nema predaje! Razigrajmo se, ali pazimo jedni na druge'

    AUTOR:
    • Jutarnji.hr

  • OBJAVLJENO:
  • 21.03.2020. u 18:02

Zagreb, 071219.
Arena, Laniste.
Koncert Severina.
Foto: Ranko Suvar / CROPIX
Ranko Suvar / CROPIX

Severina

 

Zbog pandemije koronavirusa i strogih pravila o socijalnom distanciranju, kojih bi se apsolutno svi trebali pridržavati, mnoge glazbene i druge zvijezde diljem svijeta, pa tako i u Hrvatskoj, odlučile su "raditi od doma" i sve to prenositi na društvenim mrežama.

Toj akciji sad se pridružila i Severina, koja je stjecajem okolnosti ostala zatočena u Beogradu - naime, na svom Instagram profilu održat će koncert, a tim povodom, poručuje:

"Drage moje i dragi moji, gdje god da vas je ovo zateklo, ako nemate što pametnije raditi, ako ste već odgledali sve dobre serije i filmove, uključite se na moj live Instagram u 20.30 sati, gdje vas očekuje dosta iznenađenja, a i poneki gost.

Nema predaje! Uostalom, subota je, razgibajmo se malo i razigrajmo… Ali pazimo jedni na druge i poštujmo sve epidemiološke preporuke. Ovo će bit dobra noć predosjećam - zaključila je splitska pjevačica.

Tko nema Instagram, nema straha, snimka će odmah biti postavljena i na YouTube kanal.

 

Više na Jutarnjem...


Izdvajamo