NIJE MOGLA VIDJETI SINA

SEVERININ SUPRUG OŠTRO OSUDIO PONAŠANJE MILANA POPOVIĆA 'To ne rade ljudi, to ne rade životinje, to rade samo duboko nesretni ljudi'

 
Igor Kojić i Severina
 Vojko Basic / CROPIX

Nakon što se Severina ovaj tjedan na društvenim mrežama požalila kako joj je bivši partner, srpski poduzetnik Milan Popović, uskratio viđanje njihova osmogodišnjeg sina Aleksandra (koji boravi kod njega u Beogradu), kako je napisala, "barem u sudski određenim terminima", o svemu se na Instagramu oglasio i Igor Kojić, suprug splitske pjevačice.

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

[LJUBAV U DOBA KORONA VIRUSA 2.DIO - KAD SRCE BOLI] Došla sam u Srbiju, jer je otac mog sina odlučio ovdje provesti cijeli tjedan, a kako bih sina vidjela barem u sudski određenim terminima, u utorak i četvrtak od 15 do 20 sati, kao i sljedeći vikend od subote koji je moj. Pristala sam, ne želeći dodatne probleme, jer stalno trpim prijetnje, podmetanja, blaćenja, koje prenose razni tabloidi. Od subote čekam i molim da vidim osmogodišnje dijete, koje nije vidjelo majku punih 5 dana. Nije mi dopustio u subotu, u nedjelju je rekao da je kod svoje braće pa da će mi ga dati u ponedjeljak. Onda se predomislio i jučer. I kada je konačno došlo danas, dan kada ne plačem, umjesto da zagrlim rođeno moje, otac je samoproglasio samoizolaciju Aleksandra i sebe, zbog očevog putovanja u Austriju 7. i 8. ožujka, o kojem me uopće nije izvijestio. Kako sam od tada u međuvremenu bila dva puta sa sinom, upozorila sam ga na to i na sudsku odluku. I došla sam pred njegovu beogradsku adresu, ali dalje od ulaznih vrata nisam mogla. Nije čak dao niti da mi oko moje mahne kroz balkon ili vrata… #vjerujuljubav #vjerujupravdu #rodjenomoje

Objavu dijeli Severina (@severina)

Objavu, u kojoj je oštro osudio Popovićevo ponašanje, prenosimo u cijelosti:

- Ovaj čovjek po tko zna koji put izmišlja priče i plasira ih u medije ne bi li tako diskreditirao moju suprugu kao ženu i kao majku, učinio je konfliktnom i bahatom osobom, da ne kažem nešto gore. Prava istina je da smo supruga i ja ušli u Srbiju 12. ožujka iz Hrvatske (ne iz Švicarske). Izvanredno stanje i mjere izolacije uvedene su od 16. ožujka.

Jedina je istina da ovaj čovjek nije htio predati dijete njegovoj majci na pet sati druženja, nakon što ga nije vidjela punih pet dana, a svega 10-ak puta u zadnja četiri mjeseca. Proglasio je samoizolaciju, prijavio nadležnim organima sebe i moju suprugu kako bi izolirao dijete od majke, a ne od korone.

Pa kakav to čovjek moraš biti da u ovo vrijeme, kad trebamo biti zajedno i podrška jedni drugima, koristiš situaciju za osobne potrebe blaćenja druge osobe, što privatno, što putem medija, i to majku svog djeteta... To ne rade ljudi, to ne rade životinje, to rade samo duboko nesretni ljudi - napisao je Kojić na Instagramu.

Podsjetimo, Severina je u studenome prošle godine na Općinskom građanskom sudu u Zagrebu izgubila spor u borbi za skrbništvo nad sinom. Sutkinja je tad donijela privremenu mjeru i u svojoj presudi odlučila da dijete treba živjeti s ocem.

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

Ovaj čovek po ko zna koji put izmišlja priče i plasira ih u medije ne bi li tako diskreditovao moju suprugu kao ženu i kao majku, učinio je konfliktnom i bahatom osobom da ne kažem nešto gore. Prava istina je da smo supruga i ja ušli u Srbiju 12.03. Iz Hrvatske (ne iz Švajcarske). Vanredno stanje i mere izolacije su uvedene od 16.03. Jedina je istina da ovaj čovek nije hteo da preda dete njegovoj majci na 5 sati druženja, nakon što ga nije videla punih 5 dana, a svega 10ak puta u zadnja 4 meseca. Proglasio je samoizolaciju prijavio nadležnim organima sebe i moju suprugu kako bi tako izolovao dete od majke, a ne od korone. Pa kakav to čovek moraš da budeš da u ovo vreme kada treba da budemo zajedno i podrška jedni drugima koristi situaciju za lične potrebe blaćenja druge osobe što privatno što putem medija i to majku svog deteta... To ne rade ljudi, to ne rade životinje, to rade samo duboko nesrećni ljudi.

Objavu dijeli Igor Kojić (@igorkojic)

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
13. travanj 2024 07:08