SVADBENI PIR

POJAVILA SE SNIMKA S VJENČANJA GODINE U HRVATSKOJ Pogledajte prvi ples Čilića i njegove Kristine uz Gibonnijevu najromantičniju pjesmu

 
 Nikša Duper / HANZA MEDIA

Marin Čilić oženio se za svoju dugogodišnju djevojku Kristinu Milković, a mnogi mediji su pir, samo nekoliko dana nakon, proglasili 'vjenčanjem godine' u Hrvatskoj, kako piše Slobodna Dalmacija.

Samozatajni tenisač i njegova odabranica potrudili su se zadržati ceremoniju privatnom, ali jasno da je događaj izazvao interes javnosti i medija. Fotografije mladenaca i uzvanika pred crkvom jedino su što je 'procurilo', dok je ostatak događaja protekao po planu - intimno.

Ipak, nakon nekoliko dana pojavili su se video zapisi s vjenčanja. Jedan od njih je i video s podija; prisutne je zabavljao Gibonni, a uzvanici su se žestoko rasplesali.

Pojavio se i videosnimka "prvog plesa" mladenaca. Kristina i Marin odabrali su romantičnu Gibonijevu pjesmu 'Lipa moja'. Zaneseni Marin sramežljivo je pratio svoju partnericu koja se s lakoćom vrtila u vjenčanici, pa je u jednome trenutku malo i zapeo, ali simpatični trenutak upravo je ono što bi se od tenisača očekivalo, piše Slobodna Dalmacija.

Plesni video je treća objava u nizu

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
26. travanj 2024 18:01