U VEZI

PROŠLI TJEDAN UDALA SE MILANA VLAOVIĆ, A SADA JE I NJEN BIVŠI MUŽ NAŠAO NOVU LJUBAV Goran Vlaović hoda sa 17 godina mlađom ljepoticom

 
Ivana Mišura, Goran Vlaović
 Neja Markičević/Ronald Goršić / Cropix

Bivša Miss Universe i diplomirana ekonimistica Ivana Mišura ponovno ljubi. Nakon što je ranije ove godine prekinula godinu i pol dugu vezu s glumcem Lujom Kunčevićem, Ivana je ljubav pronašla u zagrljaju bivšeg hrvatskog nogometnog reprezentativca Gorana Vlaovića, doznaje magazin Story.

Kako pišu, Vlaović (46) i Mišura (29) poznaju se već više od dvije godine, a upoznali su ih zajednički prijatelji. I dok je među njima dulje vrijeme raslo prijateljstvo, prije nekoliko mjeseci započeli su i ljubavnu vezu.

Bivša misica ranije ove godine prekinula je vezu s Lujom Kunčevićem. Već se u siječnju počelo šuškati da im je veza na klimavim nogama, nakon što se glumac na jednoj premijeri pojavio s kolegicom, no Kunčević je tada to demantirao:

- Ivana i ja smo u vezi sretni više nego ikad. Ivona Kundert je moja draga kolegica i glumica s kojom sam mnogo surađivao. Imala je karte za premijeru filma koji smo pogledali kao prijatelji.

No, čini se da par ipak nije prevazišao probleme unatoč činjenici da su prošlo ljeto započeli i zajednički život.

Prošli tjedan u zagrebačkoj Laubi bivša supruga Gorana Vlaovića, Milana Vlaović, svoju je ljubav okrunila brakom. Udala se za Borisa Kovačeka s kojim je u vezi četiri godine, no poznavali su se kao prijatelji godinama.

Iz prijateljskih simpatija često se rađaju najveće ljubavi, a hoće li to biti slučaj s Goranom i Ivanom, tek ćemo vidjeti.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
26. travanj 2024 18:52