ČEKAJU BEBU!

Supruga glumca Ivana Glowatzkog podijelila sretnu vijest na Facebooku

Petra Granić Glowatzky i Ivan Glowatzky
 Livio Andrijić / EPH / Livio Andrijić / EPH

Glumac Ivan Glowatzky i supruga Petra Granić Glowatzky čekaju svoju prvu bebu, objavila je poznata vlasnica zagrebačkog frizerskog salona Etra.

Sretnu je vijest podijelila s prijateljima na Facebooku, a uz fotografiju trbuha je napisala:

‘Postoje nezaboravno posebni životni trenuci kada samo kao pojedinac (čitaš: posebni trenuci jednog zaljubljenoga para) možeš osjetiti posebnost ovoga života. Nisam nikada ni slutila niti mislila da ću doslovno puknuti od sreće i dokučiti vrhunac ljubavi i biti dio one prave. Sada znam za što se vrijedi boriti i što su prave vrijednosti za kojima u biti čeznemo. One su tako blizu i baš su tako posebne, za svakoga posebnije. A moja čupavica od prvoga dana osjeća promjene u meni i pazi na nas svake minute uz iznimnu nježnost.’

38-godišnji glumac i lijepa frizerka vjenčali su se prije gotovo godinu dana, no ova vijest im je donijela ipak najveći osmijeh.

Kako bismo novi Jutarnji.hr učinili još boljim, bržim i modernijim, tijekom perioda transformacije do 6. svibnja paralelno ćete ga moći pratiti na dvije adrese – stari portal nalazi se na adresi Jutarnji.hr, a novi na novi.Jutarnji.hr. Na novom se portalu promjene događaju svaki dan stoga popunite upitnik na dnu stranice ili kliknite na link i napišite nam svoje mišljenje kako bismo portal što bolje prilagodili upravo vama!

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
19. travanj 2024 13:56