BLAGDAN U KRUGU OBITELJI

Severina na Instagramu čestitala pravoslavni Uskrs, Kojićima se pridružila i njezina majka Ana

 Instagram

Mojoj obitelji, prijateljima, svim vjernicima pravoslavne vjeroispovijesti i svima koji ga danas slave, želim sretan Uskrs, napisala je Severina na Instagramu uz obiteljsku fotografiju.

Na slici su i roditelji njezina supruga Igora Kojića, čime je slavna pjevačica demantirala svađe sa svekrom, o čemu srpski mediji šuškaju već mjesecima.

Kojići su bili u Splitu za katolički Uskrs, a da im je obitelj za blagdane itekako važna, dokazuju i ovom zajedničkom fotografijom.

Komentari ispod objave između ostalog hvale tu obiteljsku idilu, pa obožavatelji pišu: 'kako je lijepo vidjeti vas', 'uživajte u obiteljskom ozračju', 'divno vas je vidjeti sve na okupu'...

Kako bismo novi Jutarnji.hr učinili još boljim, bržim i modernijim, tijekom perioda transformacije do 6. svibnja paralelno ćete ga moći pratiti na dvije adrese – stari portal nalazi se na adresi Jutarnji.hr, a novi na novi.Jutarnji.hr. Na novom se portalu promjene događaju svaki dan stoga popunite upitnik na dnu stranice ili kliknite na link i napišite nam svoje mišljenje kako bismo portal što bolje prilagodili upravo vama!

A photo posted by Severina Kojić (@severina) on

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
24. travanj 2024 06:41