SPEKTAKL U MANILI

SVJETSKI IZBOR MISS UNIVERSE Prelijepa Barbara Filipović otputovala na Filipine: 'Nadam se da ću dobro predstaviti Hrvatsku. Držite mi fige!'

    AUTOR:
    • Jutarnji.hr

  • OBJAVLJENO:
  • 13.01.2017. u 17:39

Robin Pretković

Dok se ovih dana Hrvatska budi na temperaturama debelo ispod nule, devetnaestogodišnja hrvatska ljepotica Barbara Filipović, Miss Universe Hrvatske 2016., umjesto o šalovima i debelim vestama razmišlja o japankama, kupaćim kostimima, kratkim hlačicama i ljetnim haljinama.

Robin Pretković
 

Naime, Barbara je u četvrtak otputovala na daleke Filipine, gdje će 29. siječnja predstavljati Hrvatsku na svjetskom izboru Miss Universe. Pitali smo Barbaru što je sve ponijela sa sobom u brojnim koferima:

- Na Filipinima je oko 28 stupnjeva, tako da su moje kofere, osim večernjih i koktel haljina Vesne Spose i Andree Zvono, uglavnom popunile ljetne haljine i kratke hlačice koje sam još ljetos nabavila u ljubljanskom BTC-u. Naravno, posebno mjesto u koferima zauzele su Humanic cipele, nakit zlatarne Dodić i pokloni: Croata kravata, koju nosim kao nacionalni poklon za humanitarnu aukciju, te licitarska srca koja mi je dao gradonačelnik grada Zagreba Milan Bandić i koja ću dijeliti ostalim djevojkama.

Robin Pretković
 

Barbara je od pobjede na hrvatskom izboru imala brojne obaveze i pripreme za svjetski izbor, a nekoliko se mjeseci uspješno bavila i modelingom u agenciji Major Milano. Prije odlaska na Filipine napravila još jedan pregled očiju u Klinici Svjetlost i za zaštitu od jakog tropskog sunca sa sobom će ponijeti sunčane naočale Optike Kraljević, a dr. Goran Anić laserski joj je izbijelio zube za još ljepši osmijeh.

Sve tajne stiliziranja kose i glamuroznog make-upa naučili su je u Salonu Renata, tako da će naša missica sigurno blistati na glamuroznoj pozornici u Manili:

- Jako se radujem izboru i jedva čekam vidjeti sve ljepotice. Dio njih sam već upoznala putem društvenih mreža i veselim se susretu. Nadam se da ću dobro predstaviti Hrvatsku, držite mi fige, kaže lijepa Barbara.

Robin Pretković
 

Više na Jutarnjem...


Izdvajamo