SPEKTAKL U MANILI

SVJETSKI IZBOR MISS UNIVERSE Prelijepa Barbara Filipović otputovala na Filipine: 'Nadam se da ću dobro predstaviti Hrvatsku. Držite mi fige!'

 Robin Pretković

Dok se ovih dana Hrvatska budi na temperaturama debelo ispod nule, devetnaestogodišnja hrvatska ljepotica Barbara Filipović, Miss Universe Hrvatske 2016., umjesto o šalovima i debelim vestama razmišlja o japankama, kupaćim kostimima, kratkim hlačicama i ljetnim haljinama.

Robin Pretković

Naime, Barbara je u četvrtak otputovala na daleke Filipine, gdje će 29. siječnja predstavljati Hrvatsku na svjetskom izboru Miss Universe. Pitali smo Barbaru što je sve ponijela sa sobom u brojnim koferima:

- Na Filipinima je oko 28 stupnjeva, tako da su moje kofere, osim večernjih i koktel haljina Vesne Spose i Andree Zvono, uglavnom popunile ljetne haljine i kratke hlačice koje sam još ljetos nabavila u ljubljanskom BTC-u. Naravno, posebno mjesto u koferima zauzele su Humanic cipele, nakit zlatarne Dodić i pokloni: Croata kravata, koju nosim kao nacionalni poklon za humanitarnu aukciju, te licitarska srca koja mi je dao gradonačelnik grada Zagreba Milan Bandić i koja ću dijeliti ostalim djevojkama.

Robin Pretković

Barbara je od pobjede na hrvatskom izboru imala brojne obaveze i pripreme za svjetski izbor, a nekoliko se mjeseci uspješno bavila i modelingom u agenciji Major Milano. Prije odlaska na Filipine napravila još jedan pregled očiju u Klinici Svjetlost i za zaštitu od jakog tropskog sunca sa sobom će ponijeti sunčane naočale Optike Kraljević, a dr. Goran Anić laserski joj je izbijelio zube za još ljepši osmijeh.

Sve tajne stiliziranja kose i glamuroznog make-upa naučili su je u Salonu Renata, tako da će naša missica sigurno blistati na glamuroznoj pozornici u Manili:

- Jako se radujem izboru i jedva čekam vidjeti sve ljepotice. Dio njih sam već upoznala putem društvenih mreža i veselim se susretu. Nadam se da ću dobro predstaviti Hrvatsku, držite mi fige, kaže lijepa Barbara.

Robin Pretković

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
15. travanj 2024 21:57