KORONAVIRUS

TONY CETINSKI UVEO ONLINE ŠKOLOVANJE I ODUSTAO OD 'ZVIJEZDA PJEVAJU' S Prisavlja objavili tko će ga zamijeniti u žiriju omiljene emisije

Naš glazbenik ovih će dana postaviti web stranicu svoje opatijske škole pjevanja, putem koje će polaznici prolaziti audiciju sa svim detaljnim uputama
Tony Cetinski / Arhiva
 Goran Sebelic / CROPIX

Pod motom “Ostani doma” i “Stop Covid-19” Tony Cetinski ovih će dana postaviti web stranicu svoje opatijske škole pjevanja, putem koje će polaznici imati mogućnost online školovanja.

- Web stranica škole je gotova, dižemo je za koji dan, a online funkcija je i prije ove izvanredne situacije prouzročene koronavirusom bila jedna od opcija. Nadam se da neće dugo biti i jedina, s obzirom na situaciju - kaže Tony kojega smo pitali kako će se napraviti online audicija.

- Zainteresirani polaznici morat će ispuniti upitnik i poslati svoje izvedbe na mail škole. Nakon što profesori i ja preslušamo te izvedbe, o rezultatima ćemo obavijestiti svakog polaznika povratnim mailom koji će sadržavati i upute oko upisa i registracije na online školu pjevanja - objašnjava Tony koji je sa svojim suradnicima detaljno razradio i plan nastave za online školu pjevanja.

Bit će tu i grupnih predavanja koja će se održavati putem Facebooka ili Skypea, predavanja iz teorije glazbe, solfeggia, tehnike disanja... Sva predavanja održavat će se uživo, a online škola poslije će ostati kao dodatna opcija za sve one polaznike Tonyjeve škole pjevanja koji plaćaju individualne sate, a iz nekog su razloga spriječeni doći na nastavu.

Tony je među onima koji su shvatili da situacija oko koronavirusa nije šala, a zbog epidemije je otkazao sudjelovanje u showu “Zvijezde pjevaju”, u kojem je trebao biti član žirija, jer bi to od njega zahtijevalo redovna putovanja s Kvarnera u Zagreb.

S HRT-a su u subotu objavili da će ga u žiriju zamijeniti Jurica Pađen.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
26. travanj 2024 23:19