'THERE IS MUSIC BETWEEN US'

VIDEO: TONY CETINSKI GOSTOVAO NA NACIONALNOJ TELEVIZIJI U TURSKOJ 'Zanemarite moj loš engleski, a i ionako imate titlove na turskom'

 
 Screenshot / YOUTUBE

Tony Cetinski na svom Facebook profilu podijelio je snimku svog premijernog gostovanja na nacionalnoj televiziji u Turskoj.

Riječ je o dokumentarcu voditelja Fuata Günera koji je s ekipom u Hrvatsku (prije pojave koronavirusa) potegnuo samo radi Tonyja s kojim je dokumentarac snimio u sklopu vrlo gledanog turskog glazbenog serijala ‘There is Music Between Us’.

Screenshot / YOUTUBE

U Günerovim emisijama već su gostovali brojni svjetski poznati glazbenici poput Boney M, Iana Gillana, Petera Gabriela, Ala Bana, Johnnyja Logana, Gorana Bregovića, Amire Medunjanin, Jermainea Jacksona, Joolsa Hollanda...

Tony je prvi hrvatski glazbenik koji sudjeluje u ovom projektu.

- Dragi moji evo mog prvog gostovanja na nacionalnoj TV u Turskoj. Puštam vam ovu snimku nek vam vrijeme lakše prođe i sve nabolje čim prije dođe. Zanemarite moj loš engleski a i ionako imate titlove na turskom pa iskoristite da malo naučite ono što možda preko sapunica niste - poručio je Tony uz snimku svog gostovanja na Facebooku, pozivajući svoje prijatelje i publiku da poslušaju kako zvuči pjesma 'Santa Eufemija' u interpretaciji njegovog turskog kolege.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
19. travanj 2024 07:04