TALENTIRANA SPLIĆANKA

VIDEO: ANTONIA DORA NOVOM PJESMOM 'OPROSTIT ĆU SVE' NAJAVLJUJE UZBUDLJIVU GLAZBENU GODINU 'U ljubavi smo spremni prihvatiti slabost, ali nikako laž'

    AUTOR:
    • Jutarnji.hr

  • OBJAVLJENO:
  • 13.02.2020. u 12:10

PROMO

Antonia Dora Pleško

 

Antonia Dora Pleško, mlada splitska pjevačica čije glazbeno sazrijevanje publika vjerno prati već godinama, na najbolji je mogući način proslavila potpisivanje ekskluzivnog ugovora s poznatom izdavačkom kućom Rubikon Sound Factory.

Pjesmu "Oprostit ću sve", nastalu u kreativnoj radionici Ante Pecotića i Bojana Šalamona Shalle, prati jednako zanimljiv i intrigantan spot u režiji Denisa Miloša i Josipa Šomođija, sniman na prekrasnim lokacijama izvora rijeke Rude i konjičkog kluba Sveti Mihovil.

 

"Izuzetna nam je čast što smo kao autorsko-kreativni tim Rubikon Sound Factoryja dobili privilegiju surađivati s ovako talentiranom pjevačicom kao što je Antonia Dora. Ona kao samosvjesna mlada žena na izuzetno suveren način interpretira stihove, što i jest njezina kvaliteta, koju je u više navrata pokazala i dokazala.

Sama pjesma prenosi jednu vrlo jasnu životnu poruku o tome kako smo, kad je riječ o ljubavi, uvijek spremni prihvatiti slabost pa i pogrešku osobe koju volimo, ali nikako laž! Vjerujemo kako će pjesma, uz Antonijin moćan glas i snažnu produkciju, koja vjerno dočarava emociju pjesme, naći put do srca svih ljudi".

Nakon prošlogodišnje hit pjesme "Voli me kakvu me znaš", kojom je osvojila nagradu za najbolju interpretaciju na 59. Splitskom festivalu te nastupa s pjesmom Nine Badrić "Rekao si" na ovogodišnjoj Cesarici, Antonia Dora dokazuje da joj je samo nebo granica.

- Postoji li ljepši način za započeti ovu godinu prepunu iznenađenja nego novom pjesmom? Nadam se da ćete ju voljeti kao i 'Voli me kakvu me znaš'.

Spot smo snimali na prekrasnim lokacijama i vjerujem da će vam slikom prenijeti emociju koju sa sobom nosi ova pjesma - poručila je Antonia Dora i najavila puno sjajnih singlova koje možemo očekivati od nje u ovoj godini.

Više na Jutarnjem...


Izdvajamo