DUET 'DA TI USNE SLIJEDIM'

VIDEO: POGLEDAJTE PREMIJERU GLAZBENE LJUBAVNE PRIČE ANTONIJE DORE I ALENA ĐURASA 'Desila se predivna kemija, naše različitosti ispale su pun pogodak'

 
Antonia Dora Pleško i Alen Đuras
 PROMO

Antonia Dora Pleško i Alen Đuras, mlade nade hrvatske glazbene scene, novim duetom "Da ti usne slijedim" izazvat će najugodnije emocije kod publike. Naime, za ovu su ljubavnu priču netom prije pandemije i potresa snimili prekrasan i romantičan spot u samom centru Zagreba. Redatelj Nevio Smajić kao da je predvidio događaje koji slijede jer radnja spota, iz sadašnje perspektive, djeluje apsolutno nestvarno.

- Ovo je snažna i moderna pjesma koja govori o ljubavi i tome kako smo bez nje prazni. U ljubavi se trebaš dati cijeli i to kroz djela, a ne samo riječi. Za pjesmu smo snimili spot u starom dijelu Zagreba, a posebno su nam dragi kadrovi s klavirom koji su snimani u prostorijama Hrvatskog društva skladatelja. Scene Zagreba prije potresa ostat će zauvijek kao podsjetnik na neka divna vremena koja će, nadamo se, ponovno brzo doći za sve nas.

Antonia Dora, koju nazivaju nasljednicom glazbene dive Nine Badrić, polako, ali sigurno gradi glazbenu karijeru pod okriljem matične izdavačke kuće Rubikon Sound Factory. Dok aktualni singlovi "Oprostit ću sve" te "Voli me kakvu me znaš" i dalje vrlo dobro kotiraju na domaćim top ljestvicama, neizmjerno je sretna zbog suradnje s Alenom: "U pjesmu vjerujemo oboje, dogodila se predivna glazbena kemija i nismo mogli dočekati dan da je predstavimo javnosti. Ja sam po naravi pomalo vrckava i hiperaktivna, dok je Alen ozbiljan i staložen, a naše različitosti ispale su pun pogodak. Na snimanju spota on je mene smirivao, a ja njega pokretala i nasmijavala pa mislim da je nastala idealna ravnoteža".

Da Rubikon Sound Factory zaista bira samo najbolje od najboljih zna i Alen Đuras, koji je svoj glazbeni talent kovao u showu "The Voice" i nagrađivanoj emisiji "A strana". Za svoj glazbeni zaokret u karijeri odabrao je provjereni autorski dvojac Antu Pecotića & Bojana Šalamona Shallu jer ih smatra velikim profesionalcima koji glazbu stvaraju i žive za nju.

- Budući da je od mojeg zadnjeg singla prošlo više od godinu dana, na poziv Ante Pecotića odlučio sam nastaviti svoj glazbeni put u nešto modernijem izričaju. Dugo smo tražili idealnu pjesmu, a upravo sam 'Da ti usne slijedim' osjetio na prvu. Pjesma mi je legla s nevjerojatnom lakoćom, a još mi se više svidjela kad su mi Ante i Shalla predložili da baš ona bude otpjevana kao duet. To je cijeli doživljaj diglo na još višu razinu.

Antonia Dora i Alen uvjereni su da će pjesma imati pozitivan odjek kod publike te se vesele svakoj njezinoj izvedbi u budućnosti. Kakve nam glazbene poslastice ovo dvoje mladih i perspektivnih glazbenika spremaju, preostaje tek pričekati i vidjeti.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
17. ožujak 2024 01:26