GUŠTA U HRANI

VIDEO: SEVERINA OTKRILA KAKO NA NJU UTJEČE SVEKRVINA KUHINJA 'Nešto treba puniti i trbuh! Udebljala sam se sedam kila, što je jako dobro za moju mamu'

 
Severina
 Screenshot

Splitska pjevačica Severina objavila je još jedan Instagram Live program u sklopu svoje tzv. "karantenske" televizije SeVeTeVe, a na početku nove emisije otkrila je kako osmogodišnjeg sina Aleksandra nije vidjela i zagrlila već puna 23 dana.

- Zbog njega sam u Beogradu, ali nema predaje! Radujem se tom zagrljaju i dočekat ću ga, to znam! Općenito se radujem životu i ljubavi - rekla je optimistična Severina pa prešla na nešto zabavnije teme.

Tako je, između ostaloga, progovorila i o jednoj vrlo aktualnoj - kako održati formu u ovim tjednima karantene - ona, poput Pepeljuge, čisti, pere podove, čak i vježba u kuhinji!

- Nosim zaštitne rukavice, što zbog korone i higijene, što zbog noktiju - našalila se pa zatim prešla na kulinarstvo.

- Svi mi ovdje šaljete brojna srca koja mi pune dušu, ali nešto treba puniti i trbuh! Evo, ja sam se, primjerice, udebljala sedam kila, što je jako dobro za moju mamu i sve vas koji mi kažete da sam bila mršava - otkrila je pjevačica pa s fanovima podijelila recept za pitu krumpirušu kakvu radi njezina svekrva Olja Kojić.

I naravno, do nove emisije na programu njezina SeVeTeVe-a, apelirala je na sve koji je prate da - ostanu doma, čuvaju sebe, ali i druge.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
26. travanj 2024 08:23