SRETNA I ZADOVOLJNA

VIDEO: Simona progovorila o vjenčanju: 'To su suze radosnice, to su suze za Gospodina!'

 Facebook

Simona Ištvanović, poznatija kao Gotovac, udala se u subotu za zaručnika Stanislava Mijokovića. Vjenčanicu je odabrala njezina kćerkica Gabrijela koju je dobila u braku s Antom. Uz Simonu je u crkvi cijelo vrijeme bila majka Tamara, a među gostima na vjenčanju bila je i Stefany Hohnjec sa sestrom Mateom.

Simona tijekom ceremonije nije mogla suzdržati suze kojoj je to drugi građanski i prvi crkveni brak.

‘To su suze radosnice. To su suze za gospodina jer evo te suze liječe, te suze oslobađaju, te suze daruju novi život i zato su te naše suze bile moje upravo koje su pokazale našu čistu ljubav, u čistoći do oltara. I neka nam sve bude po Božjoj volji. Amen’, rekla je emotivna Simona za RTL.

Njezin suprug nije imao tremu. ‘Ja nikada nemam tremu. Onaj koji se uzda u Gospodina Isusa Krista, taj nikad nema tremu’, rekao je Stanislav Mijoković.

Kako piše RTL, i sestre Hohnjec su, poput Simone, svoj život posljednjih godina posve promijenile te se okrenule vjeri. ‘Ja se nadam da će im božji blagoslov i ovaj sakrament donijeti onu pravu radost i ispunjenje koje su tražili’, rekla je bivša Miss sporta Stefany Hohnjec koja se također nada ljubavi: ‘Ja se nadam, ako Bog da, da ću i ja ući u brak, ali to prepustimo njemu neka on vodi.’

‘Prekrasno je bilo. Stvarno prekrasno. Od glazbe do njih dvoje koji su stvarno prekrasni’, prokomentirala je pjevačica Antonija Šola.

Simona sa suprugom i kćerkom uskoro napušta Hrvatsku i seli u austrijski Linz. Već je navodno dobila posao šminkerice u kazalištu, a Gabi je upisana u školu. Jedino što bi još više upotpunilo njihovu sreću je još jedno dijete.

‘Mi smo otvoreni za dar života i sve što Gospodin bude odlučio o našem životu, tako će i biti’, rekla je.

Prošlo je nešto više od četiri godine otkako se Simona preobratila i svoj život posvetila vjeri. A ovo je još jedan njen novi početak.

Simona je više puta zahvalila svima preko Facebooka, a u ponedjeljak je objavila i video s vjenčanja.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
23. travanj 2024 00:00