PRAVA LJUBAV

Boris Novković treći put uplovljava u bračnu vezu, sada s 18 godina mlađom Zadrankom

Boris Novković i Ines Katić
 Ronald Goršić / CROPIX

Nakon pola godine veze pjevač Boris Novković i njegova 18 godina mlađa djevojka, Zadranka Ines Katić, izgovorit će sudbonosno ‘da’ u kolovozu na Jadranu, piše magazin Story.

Premda je među njima oveća razlika u godinama, oni su skroz uvjereni da je u pitanju prava ljubav i proživljavaju nezaboravne trenutke.

Prije nego što je u siječnju javnost saznala da pjevač ponovno ljubi, samo nekolicina bliskih Borisovih prijatelja znala je za njegovu romansu s mladom politologinjom. Ines, kako piše Story, danas radi kao suradnica za razvojne programe pri Nacionalnoj zakladi za razvoj civilnog društva.

Premda se Ines vjerojatno rodila nakon što je Novković izdao svoj prvi album, ‘Kuda idu izgubljene djevojke’ 1986. godine, upravo je njoj posvetio novi singl koji je izašao u ožujku ove godine. Jedan od njegovih najvećih hitova, ‘Tamara', osvojila je srca slušatelja prije skoro 30 godina, a hoće li to uspjeti i pjesmi ‘Ines’ tek ćemo vidjeti.

Boris Novković iza sebe ima dva braka i niz veza s ljepoticama.

Početkom devedesetih oženio se za tad profesionalnu balerinu u zagrebačkom HNK, Bojanu Gragorić, s kojom je bio u braku do 1997, pet godina. Smatrali su ih najljepšim ljubavnim parom hrvatskog javnog života. U drugu bračnu luku uplovio je s Lucijom, tada 26-godišnju apsolventicom novinarstva i novinarkom Obiteljskog radija. Zajedno su bili 12 godina od čega devet godina u braku. Dobili su dva sina - Nou i Bona, a rastali su se netom nakon Noinog rođenja 2011. jer je Boris još dok je bio u braku s Lucijom, započeo vezu sa slikaricom Ivom Višošević. Premda su svi očekivali da će ostati zajedno, par je nakon tri i pol godine preko Facebooka objavio da više nisu u vezi.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
14. travanj 2024 22:00