NOVI ŽIVOT ALANA HRŽICE

VIDEO: 'ZA MNOGE ĆU BITI ČUDAK, ALI NEMA TE PONUDE KOJA BI ME VRATILA NA STARO' Nekad omiljeni pjevač okrenuo se vjeri i čeka rođenje prvoga djeteta

    AUTOR:
    • Jutarnji.hr

  • OBJAVLJENO:
  • 21.11.2017. u 22:33

Pula, 030715.
U Areni je veceras odrzan humanitarni koncert pod nazivom Sveti Toma-Zajedno za znanje Koncert su organizirali grad Pula, porecko pulska biskupija i hrvatski katolicki zbor MI, a sav prihod namijenjen je za pomoc pri studiranju studentima slabijeg imovinskog statusa. Na fotografiji: Alan Hrzica.
Foto: Danijela Peracic / CROPIX
Danijela Peracic / CROPIX

 

Alan Hržica svojedobno je pjevao pop, za njim su vrištale tinejdžerice, a na samom početku karijere s Majom Šuput čak je plesao u spotu "Sherry Sherry" dance zvijezde Veline - ovaj 38-godišnji Zagrepčanin danas pak živi potpuno drugačijim životom. 

Prije sedam godina potpuno se okrenuo vjeri, objavio je i album duhovne glazbe, a uskoro će sa suprugom Ricardom dobiti prvo dijete, prenosi IN Magazin.

- Teško je to objasniti, za mnoge ću biti čudak, ali totalno sam se promijenio. Posvetio sam život molitvi i duhovnoj zajednici, onima koji su u potrebi. Moja glazba pronašla je svoje mjesto i nema te ponude koja bi me vratila na staro. Prinova je na putu i jako sam sretan - rekao je Hržica, koji je upravo u vjerskoj zajednici upoznao suprugu Ricardu, s kojom je u braku od jeseni prošle godine.

U istom krugu ljudi mir je pronašao i reper Marin Ivanović Stoka.

- Da mi je netko prije deset godina rekao da ćemo se družiti upravo u crkvi, vjerojatno bih se nasmijao, ali život je prepun iznenađenja - zaključio je Stoka, a prenosi IN Magazin.

 

Izdvajamo