'BOG JE TAKO HTIO I ODREDIO'

STRAŠNA POZADINA IZA NOVOG SINGLA NAŠEG POZNATOG PJEVAČA Stihove napisala tragično preminula Dalmatinka: Udario ju je grom na groblju, preminula je...

 
Alan Hržica s Damirom Stojićem, studentskim kapelanom Grada Zagreba
 FACEBOOK

Alan Hržica (39), nekadašnja pop zvijezda, za kojom su uzdisale djevojčice, danas je voditelj Molitvene zajednice Srce Isusovo i pjevač duhovne glazbe, a nedavno je objavio novi singl "Ti si Onaj koji voli", za koji je stihove napisala Angela Bonacin iz Kaštel Sućurca, djevojka koja je tragično preminula u svibnju 2016., piše portal Bitno.net.

Naime, mlada Dalmatinka smrtno je stradala dok je s prijateljicom tog kobnog dana išla na očev grob, koji je umro svega četiri mjeseca ranije. Djevojke je u jednom trenutku uhvatilo nevrijeme pa su se sklonile ispod stabla, gdje ih je udario grom. Angela je, nažalost, preminula.

Inače, pokojna djevojka iz Kaštel Sućurca godinama je pisala prozu i poeziju, a njezine pjesme izvodila je i megapopularna klapa Cambi. Alan Hržica je, pak, njezine stihove, kaže, a prenosi Bitno.net, uglazbio sasvim slučajno.

- Kao vjernik, siguran sam da je Bog tako htio i odredio - izjavio je pjevač, koji je Angeline pjesme dobio e-mailom od jedne njezine prijateljice, i to nekoliko mjeseci prije strašne tragedije.

- Nažalost, taj e-mail nikad nisam otvorio. Svaki dan ih dobivam jako puno i jednostavno ga nisam primijetio. Pjesmu sam pročitao tek lani - otkrio je Alan i dodao kako je dirljive stihove uglazbio za svega pet minuta.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
13. travanj 2024 05:21