OBRAČUN

FOTO: 'LAŽEŠ LJUDIMA, SAMO DA UZMEŠ 500 EURA' Jedna obična haljina posvađala dvije Lucije, teške riječi sijevale su sa svih strana

    AUTOR:
    • Jutarnji.hr

  • OBJAVLJENO:
  • 09.05.2019. u 11:18

INSTAGRAM

 

Naša plus size manekenka Lucija Lugomer ovih dana isprobavala je svečane haljine, uključujući i one za maturalne večeri, kako bi djevojkama pomogla oko izbora garderobe za posebne životne prilike.

No nakon što je na Instagramu objavila fotografiju na kojoj pozira u uskoj ružičastoj haljini, oštro ju je iskritizirala njezina imenjakinja Lucija Šarić, koja se natjecala u reality showu "Život na vagi".

- Bez uvrede, ali ovo je užasno! Ovako nešto, ako imate problema s kilogramima, nemojte nositi - ovo možete odjenuti jedino ako želite da vas ekipa na svadbi ili krstitkama zove 'ružičasti slon' - komentirala je Šarić na društvenoj mreži.

INSTAGRAM
 

Naravno, vrlo brzo javila se i prozvana Lugomer.

- Nemam pojma ni tko si ni što si, ali vidim da si se, otkad si smršavjela, prozvala 'modnom kreatoricom ljudskog tijela', pa me baš zanima zašto ja to ne znam za tebe! Draga, ljubi si dušu dobrotom, jer ovako je samo kvariš! PS. Hvala ti što me pratiš - napisala je naša plus size manekenka.

A Šarić joj je, naravno, odgovorila bez imalo ustručavanja: "Ovo nije bio nikakav govor mržnje, žao mi je ako si preograničena da to shvatiš, ili previše isfrustrirana.

INSTAGRAM
 

Moja poruka je bila vrlo jasna: stotine curica koje imaju problema s kilogramima ovo sad gledaju i ja stvarno ne želim da si neko jadno dijete upropasti maturalnu večer ovakvim odabirom haljine.

A kad me već vučeš za jezik - ti, da bi uzela 500 eura, lažeš ljudima da je ovo dobro. Nemoj si laskati, ja te ne pratim niti sam te ikad pratila".

INSTAGRAM
 

Više na Jutarnjem...


Izdvajamo