SPECIJALNO IZNENAĐENJE

Kći hrvatskog tajkuna na medenom mjesecu na Baliju: ‘Imam najboljeg muža na svijetu‘

Marko je svojoj supruzi Luciji dogovorio odlazak u popularni podvodni restoran zbog čega je ona oduševljena

Lucija Šarić Lončarek i Marko Lončarek

 Instagram/lu_saric/

Kći zagrebačkog tajkuna Marijana Šarića, Lucija Šarić Lončarek, sa suprugom Markom je na medenom mjesecu na Baliju. Lucija dijeli fotografije brojnih iskustava koja dožive tamo, a sada joj je suprug priredio jedno posebno iznenađenje.

„Samo želim reći da imam najboljeg muža na svijetu. Danima je dogovarao odlazak u ovaj restoran da me iznenadi jer zna da volim ovakva mjesta. Nisam imala pojma ni di idemo ni šta nas čeka. Plus tooo, pogledajte kakve dobre slike je naučio slikat (naučio se POTRUDIT ZBOG MENE!) . Pa vi recite da nije najbolji“, napisala je Lucija o svom suprugu uz fotografije i snimke iz popularnog podvodnog restorana.

Podsjećamo, Lucija je 2017. godine sudjelovala u showu „Život na vagi“, a sada ima dva kozmetička salona i aktivna je na društvenim mrežama. Lucija i Marko vole se od 2020., a prosidba se dogodila u talijanskom gradu Como. Vjenčanje je bilo prošle godine u rujnu u Hrvatskoj, a okupljene su zabavljali Mate Bulić i Sandra Afrika.

Sada godinu dana nakon vjenčanja par napokon uživa u medenom mjesecu, a na Instagramu dijele svoje avanture s Balija, osim posjeta podvodnom restoranu, surfali su, jahali slonove i uživali u kulturi Balija.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
01. travanj 2024 19:32