PETRIN I MARIJANIN VREMEPLOV

FOTO: OVO JE NAŠ NAJVEĆI MODNI BLAM, A KOJI JE TVOJ? 'Od treme se nisam uspjela našminkati do kraja, a na putu do bine izgubila sam pola haljine!'

 Ranko Suvar / CROPIX

Splićanke Petra Nižetić i Marijana Batinić redovito su pri vrhu lista najbolje odjevenih Hrvatica, iako na početku karijere baš i nisu imale previše smisla za modu. Ipak, sudeći po objavama na Instagramu, voditeljskom dvojcu očito nikad nije nedostajalo humorističnosti jer se i dan danas itekako znaju našaliti na vlastiti račun.

Tako se Petra na društvenoj mreži pohvalila fotografijom iz 2004., kad je s Marijanom vodila legendarni Splitski festival.

• Blam ili Blam • Mora bit da nas je netko puno volio kad je ovaj imidž nazvao 'divljim'. Iako bi iz današnje perspektive više mogli dobiti epitet 'jeziv', znam da smo @marijanabatinic i ja bile jako ponosne na njega dok smo te davne 2004. vodile Splitski festival . Od treme se nisam uspila ni našminkati do kraja, negdje na putu do bine sam izgubila pola haljine, ali je zato kokotica s ekstenzijama izdominirala sve oči su bile uprte u nju . A koji je tvoj najgori outfit? Otiđi na nivea.hr stranicu i podijeli svoje iskustvo o modnom outfitu koji želiš zaboraviti (svojski se potrudi jer ćeš 'ekstenziranu kokoticu' teško potući ) i možda baš ti osvojiš predivnu @lulucouture haljinu #RefreshYourStyle #Freshkeeper #NiveaBlack&White #ModaKomoda #EkstenziranaKokotica #ADiJeKaran

A post shared by Petra Nizetic (@modakomoda) on

- Mora da nas je netko jako volio kad je ovaj imidž nazvao 'divljim'. Iako bi iz današnje perspektive prije dobio epitet 'jeziv', znam da smo nas dvije bile jako ponosne na njega. Od treme se nisam uspjela ni našminkati do kraja, negdje na putu do bine izgubila sam pola haljine, ali zato je kokotica s ekstenzijama izdominirala - sve oči bile su uprte u nju - napisala je ispod fotografije Nižetić.

Prijatelje je, naravno, nasmijala do suza, a kolegica Tatjana Jurić imala je najoriginalniji komentar: 'Znaš ono kad ti na starim fotkama svi osim tebe izgledaju normalno... Hvala ti, više nije tako! Ovo je divno'.

A kako se modni izričaj voditeljica mijenjao kroz godine, pogledajte u našoj fotogaleriji!

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
27. travanj 2024 02:32