ZNATNO JE SMRŠAVJELA

FOTO: SJEĆATE SE KAKO JE IZGLEDALA NAŠA ZGODNA VODITELJICA NA POČECIMA KARIJERE? 'Nekad sam imala i 15 kila viška, evo kako sam riješila taj problem'

 
Marijana Batinić ranih 2000-tih, u vrijeme dok je bila voditeljica emisije Po ure torture
 Paun Paunović / Arhiva Cropix

Marijana Batinić oduvijek je plijenila pažnju izgledom. Sve i da je radila neke intervencije na licu, zasigurno njima nije bitnije promijenila fizionomiju, čemu svjedoče brojne fotografije s početaka njezine karijere, još otprije 20-ak godina, piše Slobodna Dalmacija.

No, da je jedno od najomiljenijih lica s malih ekrana, koju pratitelji intenzivno obasipaju komplimentima zbog izgleda i pozitivne energije, posljednjih godina znatno smršavjela, činjenica je. Sama je ovih dana ocijenila da je dugo godina imala višak od 15-ak kilograma, ali da nije imala problem s tim.

'Nisam imala komplekse, ali uvijek sam se pravila da sam na dijeti. U biti, stalno sam pazila što jedem, a stalno sam jela. Kad sam se razbolila, kilogrami su otišli sami od sebe', ispričala je za Gloriju splitska voditeljica. 'Sklona sam debljanju, gurman sam veliki i nikad se ne bih odrekla nečega na tanjuru, ali kad pretjeram, onda sljedećih nekoliko dana pripazim', dodala je.

Uz najnoviju fotografiju koju je objavila na Instagramu, stigao je i komentar: 'Živi ukras paše, pa ne trebaju lampice. Baš je lijepi komplet. Treba samo par kilograma...'

A koje je sve faze i preobrazbe Marijana Batinić prošla otkad je znamo pred kamerama, pogledajte u našoj fotogaleriji.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
22. travanj 2024 18:54