POVREDA PRIVATNOSTI

FOTO Poznati na udaru hakera: Pogledajte zvijezde čije su gole fotografije procurile u javnost

Na udaru hakerske skupine Hollywood leaks našle su se i Jennifer Aniston, Katy Perry, Kim Kardashinan, Jessica Alba

Američki Savezni istražni ured (FBI) započeo je istragu nepoznate skupine internetskih kriminalaca koji su uspjeli hakirati mobilni telefon slavne američke glumice Scarlett Johansson te objaviti njezine golišave fotografije. U istrazi će se naći i slučajevi hakiranja drugih poznatih ličnosti.

Prema informacijama lista Los Angeles Times, FBI sumnjiči hakersku skupinu 'Hollywood leaks' koja je do sada u javnost pustila golišave fotografije i Jessice Albe, Christine Aguilere te reperice Kreayshawn.

Najnoviju akciju Hollywood leaksa prijavila je Johansson kojoj su fotografije nestale iz pretinca elektroničke pošte, a potom i s privatnog iPhonea još u ožujku ove godine. FBI je objavio kako se na internetu mogu naći intimne fotografije pedesetak slavnih osoba.

Osim Scarlett Johansson među posljednjim žrtvama hakera je i glumica Mila Kunis s čijeg su mobilnog telefona ukrade 'zavodljive' fotografije Justina Timberlakea i još jednog neimenovanog muškarca. No, osoba koja je ukrala Kunisine fotografije u anonimnoj poruci tvrdi kako nema veze s Hollywood leaksima.

Osim dvije dame na meti hakera bile su i slavna starleta Kim Kardashian, kojoj je ukraden kućni porno uradak, pjevačica Katy Perry, čije gole fotografije kruže internetom, glumica Jennifer Aniston, koja je uhvaćena u toplesu te brojne druge...

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
16. travanj 2024 14:04