LJUBAV KAO IZ FILMA

FOTO: 'SAVRŠENI STE ZAJEDNO! KRALJ I NJEGOVA KRALJICA!' Srebrni Rakitić i njegova prelijepa Raquel oduševili romantičnim druženjem na konju

    AUTOR:
    • Jutarnji.hr

  • OBJAVLJENO:
  • 19.07.2018. u 18:51

INSTAGRAM

 

Svjetsko nogometno prvenstvo u Rusiji i službeno je iza nas, ali euforija koju su Hrvatskoj donijeli Vatreni i njihovo osvajanje srebra i dalje se ne stišava.

Dok se o povijesnim dočecima u Zagrebu, Splitu, Zadru, Slavonskome Brodu, Varaždinu, Karlovcu i drugim gradovima još priča s oduševljenjem, većina naših viceprvaka napokon je otišla na zasluženi odmor.

Tako je Ivan Rakitić, kojega je treća godišnjica crkvenoga braka krajem lipnja zatekla upravo u Rusiji, jedva dočekao opustiti se u društvu voljene supruge Raquel Mauri, s kojom ima dvije kćeri - Altheu (5) i Adaru (2).

Nogometaš i lijepa Španjolka na Instagramu su se pohvalili romantičnim fotografijama na kojima poziraju na konju, a pratitelji su ih, očekivano, zatrpali komplimentima.

- Savršeni ste zajedno! Baš tako izgleda prava ljubav! Kao iz filma ili sapunice sa sretnim završetkom! Kralj i njegova kraljica! Obožavamo vas! - napisali su im fanovi.

 


Besplatno se prijavite na portala Jutarnji.hr

Izdvajamo