ŠPANJOLKE ODUŠEVLJAVAJU

FOTO: 'VI STE BOMBE! JE LI OVO ISTINA...' Atraktivnu Raquel Hrvati već odavno vole, a sad je i njezina jednako lijepa sestra postala hit na Instagramu

 
Raquel Mauri sa sestrom Irene
 INSTAGRAM

Raquel Mauri mediji u rodnoj Španjolskoj naprosto obožavaju, a lijepa supruga nogometaša Ivana Rakitića jednako je zanimljiva i hrvatskoj publici.

Podsjetimo, Mauri je srce našeg reprezentativca osvojila kad mu je, dok je radila kao konobarica, poslužila kavu u hotelu, dan prije nego što je Ivan potpisao ugovor sa španjolskom Sevillom 2011. godine.

A otkad je završilo Svjetsko nogometno prvenstvo, otkrilo se i da Raquel ima jednako atraktivnu sestru Irene, koja je također bodrila Vatrene u Rusiji, a sad, na zajedničkom ljetovanju obitelji Rakitić i Lopez (inače, Irene Mauri udana je za Alberta Lopeza), sestre redovito objavljuju zajedničke fotografije koje oduševljavaju njihove pratitelje na Instagramu, piše Slobodna Dalmacija.

- Bože, kako ste predivne! Vi ste bombe! Savršene! Je li ovo istina... - ovo je tek dio komentara koji je potvrdio kako su sestre Mauri apsolutni hit na društvenim mrežama.

Mi medio limón @irene_maury ❣#verano2018❣

A post shared by Raquel Mauri (@raquel_mauri) on

Paradise @irene_maury #mimediolimon

A post shared by Raquel Mauri (@raquel_mauri) on

Experiencia inolvidable Rusia 2018 @irene_maury @marquezlopezalberto #copadelmundo

A post shared by Raquel Mauri (@raquel_mauri) on

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
29. ožujak 2024 16:04