LIJEPE I USPJEŠNE

FOTO: TKO SU USPJEŠNE ŽENE KOJE STOJE IZA NAJMOĆNIJIH HRVATA? Supruge ova tri političara se dosta rijetko pojavljuju u javnosti, što je šteta...

 Nikša Duper / Ante Čizmić / Igor Kralj / POOL / PIXSELL / EPH

Slobodno se može reći da su Tihomir Orešković, Tomislav Karamarko i Božo Petrov jedni od najmoćnijih političara u Hrvatskoj. Njihovi istupi u javnosti su gotovo svakodnevni, no njihove obitelji su ipak pošteđene tolike medijske pažnje iako ni oni ne mogu uvijek izbjeći svjetla pozornice.

Dame koje stoje iza premijera, prvog potpredsjednika Vlade i potpredsjednika Vlade su Ana Karamarko, Maša Petrov i Sanja Orešković.

Ana Karamarko je privlačila pažnju i prije nego što je postala supruga predsjednika HDZ-a, bujne valovite kose i doista zavidne figure. Osim toga, ima stila i budući da već godinama vodi vlastitu tvrtku u području marketinga, navikla je na društvena događanja i nije apsolutno se zna odjenuti za svaku prigodu. Inače, velika je ljubiteljica životinja i borac za njihova prava, a odnedavno je i vlasnica salona za njegu pasa i mačaka Opium Pet. U listopadu prošle godine rodila je kćer Katarinu.

Nikša Duper / EPH

Na fotografiji: Ana Karamarko, foto: Nikša Duper / EPH

Suprugu čelnika Mosta Bože Petrova, Mašu, upoznali smo na ovogodišnjoj dodjeli Porina. Učiteljica iz Metkovića, Maša Petrov, došla je odjevena jednostavno, rokerski, u kožnu jaknu bez previše šminke. U braku su već godinama, roditelji su troje djece, a poznanici para kažu kako je ona njegova velika ljubav.

Ante Čizmić / EPH

Na fotografiji: Maša Petrov, foto: Ante Čizmić / EPH

Supruga premijera Tihomira Oreškovića zasad je najzagonetnija od svih. Sanja Orešković dočekala je u društvu muža prinčevski par Charlesa i Camille u bijelom izdanju. Djelovala je toliko elegantno da je odmah pokupila simpatije, kako kraljevske obitelji, tako i hrvatske javnosti. Bračni par Orešković ima četvero djece.

POOL / PIXSELL / Igor Kralj / EPH

Na fotografiji: Tihomir i Sanja Orešković, foto: POOL / PIXSELL / Igor Kralj

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
12. svibanj 2024 21:39