SVAKODNEVICA SLAVNIH

FOTO Živi na društvenoj mreži: Demi, skini se s Twittera

Svakodnevno cijelom svijetu iz minute u minutu objavljuje fotografije iz svakodnevnog života

Twitter profile glumačkog para Demi Moore i Ashtona Kutchera u posljednja su dva mjeseca doslovce preplavile fotografije njih dvoje u najintimnijim i najbanalnijim trenucima svakodnevnog života, poput fotografiranja s različitim plišanim igračkama, poziranja pred ogledalom u kupaonici i bilježenja svakog presvlačenja. U svakom slučaju zanimljivo je zaviriti u svakodnevicu slavnih i kad se tek pojavila društvena mreža Twitter i kad su Demi Moore i njezin 15-ak godina mlađi suprug i kolega glumac Ashton Kutcher počeli cijelom svijetu svakodnevno objavljivati detalje iz zajedničkog života to je bilo simpatično,skinuli su auru nedodirljivosti svakodnevice zvijezda, ali s vremenom je postalo pretjerano.

Dobro izgleda. Da ,znamo!

Naime, oni su počeli doslovce živjeti na Twitteru, a zavirivanje u njihove najintimnije trenutke, što se nekad smatralo povlasticom, preraslo je u dosadu.

Demi Moore nikada nije bila sramežljiva osoba. Prva se fotografirala gola u poodmakloj trudnoći za naslovnicu Vanity Faira, nije imala problem ni sa skidanjem za potrebe filma, ali zar je stvarno potrebno imati uvid u njezine odlaske zubaru, mamograme, detalje oko dijete ili točnog oblika njezinih stopala?

Zar baš cijeli svijet mora znati da joj na pidžami piše gđa Kutcher, i koliko plišanih igračaka ima i koje su one veličine? Možda svima koji imaju svoj profil na Twitteru i nije baš urnebesno smiješno svaki put kad Demi, koja se bliži petom desetljeću života, stavi velike naočale ili masku nekog od likova iz Planete majmuna. Lijepo je od supružnika Kutcher što su posjetili Tahiti nakon razornog potresa i poslikali se s tamošnjom djecom, ali je li uistinu potrebno svaki put kad Demi uđe u kupaonicu da sa sobom ponese i mobitel i fotoaparat kako bi pokazala svima da još uvijek dobro izgleda u bikiniju. Nije više smiješno ni kada ‘vrckasti’ Ashton opali fotku svaki put kada mu se supruga sagne i pokaže stražnjicu u gaćicama.

Bez glumačkih angažmana

Istina je da trenutno nijedno od njih nema većih glumačkih angažmana, no možda bi se ipak trebali na koju minutu maknuli s Twittera. Bilo bi vrijeme da im netko od prijatelja kaže kako će im možda i popularnost ponovno porasti ako koji intimni detalj zadrže za sebe. Nakon nekog vremena možda se netko ponovno i zapita: “Pa što je s Demi i Ashtonom?”

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
04. svibanj 2024 00:37