VELIKI USPJEH

Goran Višnjić postao dio hollywoodske A-liste

Popularni je hrvatski glumac ovu čast dobio nakon što je prihvatio ulogu u novoj BBC-jevoj seriji 'The Deep' koja će se na malim ekranima pojaviti već iduće godine
 Mateo Rilović/CROPIX

ZAGREB - Nakon što je prihvatio ulogu u novoj BBC-jevoj seriji “The Deep”, strani mediji uvrstili su Gorana Višnjića na hollywoodsku glumačku A listu. Pišući o novom petodijelnom trileru o ekipi podmornice koji će se naći na programu BBC One već iduće godine, mediji su naveli kako su za taj projekt angažirane zvijezde iz prve lige - James Nesbitt, Minnie Driver i Goran Višnjić.

Upravo je “The Deep”- i razlog zašto Višnjić nije sa suprugom Ivanom Vrdoljak i sinom Tinom doputovao prošli tjedan u Zagreb, jer je morao biti na setu serije u Glasgowu. Inače, producent ‘The Deepa’ šibenskog glumca izabrao je za ulogu upravo zbog njegovog europskog izgleda i naglaska.

- Vrlo smo ponosni i privilegirani što radimo s Minnie, Goranom i Jamesom - kazao je Greg Brenman, šef projekta Tiger Aspect Productionsa. Prvi bi dio snimanja trebao završiti danas, što znači da bi se Višnjić sutra trebao pridružiti svojoj obitelji u Zagrebu.

Inače, “The Deep” nije jedini novi dogovoreni angažman kojeg ima, jer je dobio i jednu od glavnih uloga u filmu “The Beginners” s Mélanie Laurent, Ewanom McGregorom i Christopherom Plummerom koji bi se u kinima trebao naći 2011.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
29. travanj 2024 10:12