OD 1. OŽUJKA

HTV UKIDA EMISIJU ‘ŠTO VAS ŽULJA' Prisavlje više nema emocija za probleme malog čovjeka

Radi se o emisiji koja se bavila problemima građana, pa su gledatelji u malobrojnoj ekipi koja je radila na projektu vidjeli saveznike.
 Goran Mehkek/Cropix

U novoj programskoj shemi javne televizije čini se da nema više mjesta za jedinu emisiju koja je imala direktan kontakt s gledateljima - ‘Što vas žulja’. Naime, ta se emisija gasi od 1. ožujka.

Tu tužnu vijest objavili su HTV-ovci i na Facebook stranici emisije, što je odmah izazvalo burne reakcije nezadovoljnih gledatelja. Točnije, ispod tog posta nanizalo se 125 komentara podrške ekipi koja radi na projektu.

Gledatelji su između ostalog komentirali: ‘Predivna ekipa, divni ljudi puni suosjećanja koji su se iskreno i pošteno borili za probleme malog čovjeka... Žao mi je što se gasi jedina emisija koja je nešto postigla i pomogla mnogim ljudima...’

Radi se o emisiji koja se bavila problemima građana, pa su gledatelji u malobrojnoj ekipi koja je radila na projektu vidjeli saveznike.

Inače, ‘Što vas žulja’ krenula je 2013. godine s jesenskom shemom u terminu od 11 do 11.30 sati i išla četiri dana u tjednu, a onda je ove jeseni premještena u termin od 16 do 16.30 i emitirala se pet dana u tjednu. Gledatelji sada nude svoju podršku uredništvu u nadi da će ipak spasiti emisiju.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
06. svibanj 2024 01:17