LOLLOBRIGIDA U BERLINU

Ida: Beyonce uživo izgleda senzacionalno

Beyonce je od MTV-ja dobila nagrade za najbolju pjesmu, videospot i žensku izvedbu godine. Ida Prester i ekipa crvenim su tepihom prošetali sat vremena prije glavnih zvijezda večeri
 Reuters

ZAGREB - Dodjela MTV Europe Music Awardsa, održana sinoć u Berlinu, oduševila je grupu Lollobrigida, prve hrvatske predstavnike na toj prestižnoj glazbenoj manifestaciji. Iako su berlinskim crvenim tepihom prošetali punih sat vremena prije svjetskih zvijezda poput Beyonce i Shakire, koje su nastupile na dodjeli, Ida i njezina grupa osjetile su dašak svjetskog glamura pod svjetlima brojnih medija i pred okupljenim obožavateljima.

Družili se s Bajagom

- Na dodjelu smo stigli već oko 18 sati i stvarno su nas iznenadili svi ti fotografi i plaćeni ‘vrištavci’, koji su nam pljeskali iako nemaju pojma tko smo. Imali smo odlično mjesto na balkonu s kojeg smo pratili program, a i sve smo snimali za uspomenu - rekla je Ida, koja je izvedbe gledala zajedno s Momčilom Bajagićem.

- Iznenađena sam koliko Beyonce dobro izgleda u stvarno-sti, do sada sam bila uvjerena da je to sve Photoshop. Odlične nastupe imali su i Green Day i Jay-Z, ali najveću histeriju izazvao je Tokio Hotel. Iako smo svi bili na istom mjestu, nije bilo šanse da se približimo zvijezdama - objašnjava Ida, koja se nakon dodjele zabavljala na službenom after partyju.

- Tamo se nisu pojavili baš svi poznati, ali došli su Foo Fightersi i Juliette Lewis.U hotel smo se vratili oko pet ujutro - kaže pjevačica. Ostali članovi njezi-ne grupe napustili su Berlin jučer, a Ida će se u Njemačkoj zadržati još nekoliko dana.

Nagrađeni i U2

Dodjela MTV EMA protekla je u znaku r’n’b dive Beyonce, koja je osvojila čak tri kipića, za najbolju pjesmu, najbolji spot i najbolju žensku pjesmu godine. Među ostalim nagrađenima su i Lady GaGa, Eminem te U2.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
26. travanj 2024 20:28