U PROBLEMIMA

INTERNETOM KRUŽE FOTOGRAFIJE POTPUNO GOLE KENDALL JENNER Pokazala je apsolutno sve, no obožavatelji nisu previše oduševljeni: 'To je odvratno!'

    AUTOR:
    • Jutarnji.hr

  • OBJAVLJENO:
  • 13.09.2018. u 12:28

INSTAGRAM

Kendall Jenner

 

Kendall Jenner (22) nedavno je skroz obnažena pozirala poznatom fotografu Russellu Jamesu (56), koji je snimljene uratke uvrstio u svoju novu knjigu "Anđeli". No nekoliko dana prije objavljivanja iste, sporne fotografije osvanule su na internetu. Navodno su ih ukrali hakeri i namjerno plasirali u javnost, pišu američki mediji.

Jedna od pripadnica klana Kardashian na njima pozira na plaži, na konju i između dva stabla, a osim gologa poprsja i stražnjice, na fotografijama se vidi i Kendallino međunožje.

No javnost, sudeći po komentarima, i nije previše oduševljena viđenim. Mnogi su kritizirali Jenner zbog prenaglašene mršavosti, a navodno ukradene fotografije već su postale i predmet sprdnje na Twitteru.

Dosta njenih fanova je i zgroženo. Naime, na barem jednoj od fotografija vidi se Kendall kako jače konja. Ona je, naravno, potpuno gola, a konj nije osedlan. Na društvenim mrežama pršti od komentara: 'To je odvratno!'

 

Više na Jutarnjem...


Izdvajamo