ŠTO SE DOGAĐA?

Slavna glumica tjednima je već u bolnici, a sad je misteriozno obrisala sve fotografije od tamo!

Prošlo je mjesec dana od hospitalizacije zbog uzroka koji nije objavila, a sada je obrisala sve fotografije iz tog perioda

Kate Beckinsale

 Backgrid/Backgrid Uk/Profimedia/Backgrid/backgrid Uk/profimedia

Kate Beckinsale izbrisala je sve dokaze o svom boravku u bolnici s Instagrama, mjesec dana nakon što je otkrila da se suočava sa zdravstvenim problemom koji nije otkrila. Na njezinom Instagram profilu objavila je nekoliko fotografija na kojima je ona u bolničkoj sobi, no sada ih je izbrisala. Osim toga, ograničila je i komentare na svojim društvenim mrežama.

Beckinsale (50) je prvi put otkrila svoje zdravstvene probleme 11. ožujka, na Majčin dan u Velikoj Britaniji, podijelivši nekoliko fotografija na kojima nosi veliku crnu mašnu na glavi i medicinski ogrtač dok leži u bolničkom krevetu.

image

Kate Beckinsale

Screenshot/instagram/

"Hvala onima koji nas vole i podržavaju kad je sr*nje i pokušavaju uljepšati stvar", napisala je za svoju mamu Judy Lore.

"I što čuvaju naše pse kad mi ne možemo, što nas navode da se sjetimo sretnih stvari kad to ne možemo. I pojave se kad smo bolesni i sjede s nama. I pošalju balone i izvuku nas s dna s ljubavlju."

Tajanstveni post potaknuo je brojne obožavatelje da se zapitaju je li glumica "u redu", međutim, Beckinsale nije odgovorila niti jednom zabrinutom komentatoru. Nekoliko dana kasnije, zvijezda serije "Serendipity" objavila je fotografiju svog pomeranca Myf kako je posjećuje u bolnici.

Na Uskrs je manekenka podijelila i sliku na kojoj je nosila čarape s motivom zečića kako bi proslavila blagdan.

"Sretan Uskrs", napisala je u naslovu u međuvremenu izbrisanu fotografiju svojih čupavih čarapa. Iako je slika snimljena samo od koljena prema dolje, činilo se da Beckinsale leži u istom bolničkom krevetu. Iako glumica još nije otkrila zašto je hospitalizirana, čini se da ima veliku podršku svojih najbližih.

image

Kate Beckinsale

Screenshot/instagram/

Činilo se da je dobro raspoložena dok se ranije ovog mjeseca družila sa svojim bliskim prijateljem Jonathanom Voluckom, koji je došao u bolnicu kako bi posjetio Beckinsale 4. travnja i donio neke smiješne stvari da joj poprave raspoloženje.

Glumica iz serije "Pearl Harbor" objavila je selfie na kojem se njih dvoje smiješe dok na glavama nose spojeni jastuk u obliku kikirikija. Beckinsale, čiji je očuh Roya Battersbyja preminuo početkom godine, također je podijelila fotografije svoje obitelji i drugih prijatelja koji dolaze u posjet.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
22. travanj 2024 15:19