POPULARNI PJEVAČ

INTIMNA ISPOVIJEST IVANA ZAKA ‘Obožavateljice me opsjedaju, ali ja sam sretno zaljubljen’

S kim ljubuje, pjevač ne otkriva, samo kaže da iza njegovih uspjeha stoji jedna pametna žena i da je za ljubav spreman učiniti apsolutno sve, bez kompromisa
 Biljana Gaurina/CROPIX

Nakon što je osvojio Srebrnu ploču za album “Bolja od najbolje”, pjevač Ivan Zak izdao je novi glazbeni singl. Riječ je o pjesmi “Duguješ mi ljeto” koja je vrlo brzo postala hit. - Inspirirala me Srebrna ploča koju sam dobio za album “Bolja od najbolje”. Bila je to injekcija čiste pozitivne energije i najbolja moguća motivacija da napravim još jedan hit - otkriva Ivan u intervjuu za Studio. No, to je tek uvod u pop-album koji će izdati na jesen. Iako ima mnogo ljubavnih hitova, Ivanu je jedna posebno draga. - Osobno mi je najdraža pjesma “Naučila si me”.

To je balada kojoj je publika dodijelila gotovo status ljubavne himne. Pjesma ima univerzalnu poruku, priču u kojoj su se mnogi našli. Jednako je vole i muškarci i žene. Osim što je prihvaćena u Hrvatskoj i regiji, njezini su coveri nicali u Češkoj, Slovačkoj i Poljskoj - otkriva pjevač. Mladi pjevač ima mnogo obožavateljica koje ga prate na koncertu, ali ipak, njegovo je srce zauzeto.

O svojoj boljoj polovici ne otkriva mnogo, već samozatajno kaže da iza svakog uspješnog muškarca stoji pametna žena. Valja istaknuti da je pjevač romantik i da ljubav zauzima veliko mjesto u njegovu životu. - Ljubav je za mene nešto zbog čega si spreman učiniti gotovo sve, bez mnogo razmišljanja i bez kompromisa - kaže s osmijehom. - Ne postoje obrasci i zadani kriteriji o tome kakva me žena može osvojiti. S nekim jednostavno klikneš. Dogodi se neka kemija koju je riječima teško objasniti - dodao je.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
02. svibanj 2024 19:36