ŽIVOT IDE DALJE

Iva Šulentić plesat će i nakon 'Plesa sa zvijezdama'

 Vjekoslav Skledar/CROPIX

Bivša favoritkinja 'Plesa sa zvijezdama' ni nakon nepravednog ispadanja iz showa ne prestaje plesati. S prijateljima kreće na tečaj kod partnera Damira Horvatinčića, u kojem je pronašla srodnu dušu i prijatelja. Ni ona ni njezino društvo više ne žele improvizirati na svadbenim plesnim podijima, povjerila je Iva Šulentić Gloriji. Uz plesno, uskoro će provjeriti i Damirovo frizersko umijeće, iako ne brine baš mnogo za kosu.

Ne osjeća više ni šok ni gorčinu, ali ipak je veseli pobuna obožavatelja na Facebooku, otvorena stranica podrške koja je u dva dana sakupila tisuću članova – više od nekih predsjedničkih kandidata – i SMS-ovi podrške. 'I Rockyja su u prvom filmu pretukli, a svi znamo da je on pobjednik', poručio je jedan od prijatelja.

'Išla sam dvije godine u plesnu školu Tihane Škrinjarić i na ritmiku', pripovijeda Iva Šulentić za Gloriju. 'Od djetinjstva imam skoliozu kralježnice, zbog čega sam hodala kao patkica pa je ples bio jedan od lijekova.' Kako je uspjela izvesti gotovo akrobatski pregib unatrag, mlada voditeljica i glumica ni sama ne zna, ali ističe kako je za to sigurno zaslužan njezin kiropraktičar Igor Grgić, kod koga redovito odlazi na tretmane.

Voditeljicu Briljanteena i Garaže, glumicu u brojnim TV-serijalima i diplomiranu ekonomisticu pokreću upravo obaveze. Kada ih ima mnogo – funkcionira još bolje. A opušta se uz filmove i na dugim putovanjima na koja rado troši novce. 'Putovanja su na prvom mjestu, a na drugom gadgeti. Obožavam tehnološke novotarije, a kako volim fotografirati, zanimaju me novi modeli fotoaparata i kamera', pripovijeda Iva Glorijinoj novinarki.

Na odjeću ne troši mnogo jer nije pobornica trendovskog odijevanja. 'Ideje uzimam iz modnih časopisa, ali ih prilagodim sebi. Moj stil je opušteno i šareno. Nije definiran i nadam se da ga nikada neću definirati jer uživam u tome da sam svaki dan drugačija.' (irb)

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
26. travanj 2024 23:44