KONCERT U SPALADIUMU

Jelena Rozga: Ponosna sam što sam baš ja prva žena koja je rasprodala Arenu

 CROPIX

ZAGREB - Presretna sam! Jedva čekam petak, brojim sitno do izlaska na scenu na mom prvom velikom koncertu u mom rodnom gradu - kaže Jelena Rozga, koja je tri dana uoči svog nastupa, koji će se održati 11. veljače, uspjela rasprodati Spaladium Arenu.

- Priznajem, ponosim se time. Prva sam žena koja radi veliki koncert u splitskoj Areni, a kada mi je moj menadžer i prijatelj Pero Kozomara javio da je prodano svih deset tisuća ulaznica, te da su jučer u prodaju puštene dodatne karte, zapjevala sam od veselja.

Sjajan provod i zabava

Naravno, oduvijek sam znala da me moji Splićani vole, ali sam i svjesna da je u ovim kriznim vremenima kupnja ulaznice za koncert mnogima veliki trošak.

Svima koji dođu obećavam sjajan provod i nezaboravnu zabavu - najavljuje plavokosa pjevačica koja će na svom prvom samostalnom velikom koncertu u Splitu ugostiti Severinu, Željka Samardžića i Joška Čaglja Jolu.

Snima i videospot

Na samom koncertu Jelena će snimiti i videospot za skladbu “Ona ili ja” u režiji Žare Batinovića , kao i dokumentarni film u trajanju od pola sata u kojem će snimatelj Tino Bilandžić zabilježiti zbivanja na sceni, ali i iza nje.

- Na pozornicu ću izaći u punoj ‘borbenoj opremi’, a tijekom koncerta promijenit ću pet haljina: od jako kratke seksi mini suknje do elegantne kreacije u kojoj se osjećam poput princeze - otkriva Jelena.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
16. lipanj 2024 12:14