LJUBIMAC ŽENA

John Hećimović najavio vjenčanjes Kanađankom Julijom Lerotić

Na predstavljanju Gloria Glama Medveščakov hokejaš prvi put se slikao sa svojom djevojkom
Zagreb, 120210.Hotel Westin.Promocija dvomjesecnika Gloria Glam i Zagreb Gloria Wine Gournet festivala.U okviru festivala predstavila su se tri renomirana europskia kuhara: Olivier Grouard (Francuska), Erhan Seker (Turska) i Tomislav Hruban (Zagreb).Na slici: John Hecimovic hokejas Medvescaka s curom.Foto: Goran Mehkek / CROPIX
 Goran Mehkek / CROPIX

ZAGREB - Prepuna dvorana zagrebačkog Doma sportova svakih nekoliko dana iznova dokazuje da se ledeno doba vratilo u Zagreb, a hokejaši Medveščaka, među kojima je jedan od najomiljenijih igrača Kanađanin hrvatskog podrijetla, John Hećimović , sve su poznatiji i popularniji u hrvatskoj javnosti. Međutim, na veliku žalost ženskog dijela populacije, John je već devet godina u sretnoj vezi sa 25-godišnjom Julijom Lerotić .

Hrvatska svadba u Kanadi

Tamnokosa Julia ima sličnu pozadinu kao i John. Oboje su hrvatskog podrijetla, ali za razliku od hokejaša čiji su roditelji iz Perušića iz Like, Juliji je tata iz Dalmacije, a mama iz Slavonije.

Atraktivna Kanađanka nedavno je otkrila da će uskoro svoju skoro desetogodišnju vezu okruniti i brakom. Par se namjerava 10. srpnja vjenčati u svom rodnom gradu Kitcheneru. Iako će se svadba održati u Kanadi, kako kaže Julia, ipak će biti velika, sa 400 uzvanika, po uzoru na tradicionalne hrvatske svadbe. John Hećimović i Julia Lerotić upoznali su se već u srednjoj školi kad im je bilo samo 16 godina, a Julia je otkrila i da uskoro planiraju proširiti obitelj jer oboje jedva čekaju da postanu roditelji.

Sa sve većom popularnosti “Medvjeda” povećao se i broj žena u publici, pa je atraktivni Kanađanin svojim izgledom zaradio čak i status novog hrvatskog seks-simbola. Iako je 25-godišnjak priznao da mu imponira to što je osvojio tako laskavu titulu, on tvrdi da ipak ima oči samo za svoju Juliju. Kako kaže John, on ima svoju zaručnicu, i to je to.

Zajedno uče jezik

Osim velike ljubavi koju osjeća prema njoj, Hećimović je u raznim intervjuima otkrio da je zaljubljen i u domovinu svojih roditelja, te da je jako sretan što je došao igrati u Hrvatsku. Štoviše, zajedno s Julijom pokušava što bolje svladati hrvatski jezik. Koliko je oduševljen hrvatskim prirodnim ljepotama, posebno dalmatinskom obalom, Hećimović je otkrio u intervjuu za Slobodnu Dalmaciju. Naime, John i Julia namjeravaju svoj medeni mjesec provesti u Dalmaciji jer, kako kaže John, Dalmacija je kao Kalifornija, samo ljepša.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
30. svibanj 2024 21:58