AUTOBIOGRAFIJA

Jude Law sprema tužbu za bivšu suprugu Sadie Frost

Sve donedavno bivši su supružnici bili iznimno bliski, zajedno su provodili i blagdane
 Grazia Magazine

Otkako se prije pet godina razišao s dizajnericom i glumicom Sadie Frost , s kojom ima troje djece, britanski glumac Jude Law inzistirao je da ostanu u prijateljskim odnosima što im je, na čuđenje mnogih, odlično polazilo za rukom. Razvedeni par donedavno je, u prijateljskom ozračju, provodio godišnje odmore i blagdane; Jude je bio stalan gost u Sadienoj kući u sjevernom Londonu. No otkako je koncem prosinca prošle godine Sadie pompozno najavila svoju biografiju, Jude Law je na iglama, kaže njegov agent.

Vruća linija s odvjetnicima

- Jude trenutačno snima u Parizu, ali s njim je postalo nemoguće raditi. Ne može se opustiti, niti skoncentrirati na posao. Želi znati što će točno o njemu pisati u knjizi, međutim Sadie mu to ne želi otkriti. Brine se da će iznijeti nešto što bi ozbiljno moglo nauditi njegovoj karijeri. Brine ga i to da bi knjiga mogla uzrujati njihovu djecu kad porastu i nauče čitati - otkriva agent. Jude se toliko uzvrpoljio da je angažirao odvjetničko društvo Atkins Thomson koje svako malo naziva sa seta. Navodno je nervozna i Judeova nova-stara djevojka, glumica i dizajnerica Sienna Miller s kojom je Jude ponovno u vezi. Sienna ne zna hoće li se njezino ime povlačiti po biografiji i u kojem svjetlu će je Sadie prikazati, pa se i ona konzultira s odvjetnikom.

Nas, draga, ostavi na miru

Biografija o kojoj se šuška od prosinca prošle godine trebala bi otkriti živopisan život u Primrose Hillu, u sjevernom Londonu. Ekipa koja sudjeluje u projektu kaže da će Sadie opisivati svoje djetinjstvo, početke karijere, njezin brak s Judeom i, dakako, razvod. Oni koji su jako bliski s njom toplo joj, pak, preporučaju da se u knjizi usredotoči na svoj život, a ne na škakljive detalje oko bivšeg muža i nekada bliskih prijatelja, među koje spada i top-model Kate Moss.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
27. travanj 2024 07:13