ZAUZETA MAMA

Julia Roberts: O ljepoti će brinuti kasnije

Iako se ne šminka, Julia je postala zaštitno lice kuće Lancome
 SIPA

Julia Roberts nema vremena za šminkanje, kremice, posjete salonima ljepote... "Zgodna žena" koja je nedavno u Parizu potpisala ugovor vrijedan 20 milijuna dolara s kozmetičkim divom Lancomeom ima previše posla sa svoje troje djece, dvogodišnjim blizancima Phinneaesuom i Hazel, te petogodinjjm Henryjem.

U drugom planu

- Kad ste mama briga oko ljepote pada u drugi plan - izjavila je glumica u magazinu Us.

Na humanitarnom telefonu za Haiti, Julia se pojavila bez tračka šminke na licu, a čak je i na prošlotjednoj dodjeli Zlatnih globusa bila manje glamurozna od većine kolegica. Vremena kada se o njezinom izgledu pričalo danima nakon ovakvih događaja očito su prošla.

Ipak savršeno izgleda

Doduše, 42.godišnja zvijezda, čiji je posljednji film, Duplicity, u kina stigao sredinom 2009., izgleda savršeno i bez šminke. Kaže kako je zadovoljna što radi koliko želi i a vrijeme može provoditi s djecom i suprugom Dannyjem Moderom.

- Kada ja i djeca budemo "malo stariji" ponovo ću se pozabaviti svojim izgledom, onom ljepotnom rutinom - izjavila je Julia. Pomalo neobično za ženu koja je dobila zgodnu gomillu novca da postane Lancomeovo zaštitno lice. H. M.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
29. travanj 2024 06:54