DIRLJIVA POSVETA

KAKO JE KEITH FLINT BRANIO KOLEGU KAD SU MU SVI DRUGI IZ GLAZBENE INDUSTRIJE OKRENULI LEĐA 'Da postoji nagrada za ljubaznost, taj Grammy bio bi tvoj'

 
James Blunt, Keith Flint
 Getty Images

Nakon što je svijet šokirala vijest o preranoj smrti frontmena benda The Prodigy, pjevač James Blunt (45) na društvenoj mreži odao je priznanje Keithu Flintu, koji je preminuo u ponedjeljak u dobi od samo 49 godina.

Iako su Prodigyjevi žestoki hitovi poput "Firestarter" i "Smack My Bitch Up" potpuno drugačiji svijet od Bluntovih pop balada, Flint je, ispostavilo se, itekako branio Blunta kad su mu drugi u glazbenoj industriji javno okrenuli leđa.

- Kad je svojedobno na dodjeli nagrada Q Awards Noel Gallagher govorio da napušta Ibizu jer sam se i ja ondje doselio, Damon Albarn odbio je biti na istoj fotografiji sa mnom, a Paul Weller izjavio je kako bi radije jeo vlastita govna nego surađivao sa mnom, Keith Flint došao je do mene, zagrlio me i rekao da je oduševljen mojim uspjehom...

Keith, upoznao sam te samo jednom, ali zaplakao sam zbog vijesti o tvojoj smrti. U našem poslu ne postoji nagrada za ljubaznost, ali kad bi je bilo, taj Grammy definitivno bi bio tvoj - napisao je James Blunt na Twitteru.

- Keith Flint bio je savršen primjer da nikad ne treba suditi o knjizi po koricama - izgledao je kao potpuni luđak, ali mislim da nećete pronaći osobu koja bi rekla išta loše o njemu... - samo je jedan od komentara ispod Bluntove dirljive objave.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
26. travanj 2024 07:45