ŽIVOTNA DRAMA

KULINARSKA ZVIJEZDA NIGELLA LAWSON ‘Skandali me neće slomiti. Vraćam se obitelji i poslu’

TV zvijezda optužena je da je kćeri davala drogu, a pomoćnice tretirala kao ropkinje
 AFP

Preživjet ću sve ovo i idem dalje. Sada se samo želim fokusirati na obiteljski život i posao”, poručuje u intervjuu koji je dala za Event, nedjeljni kulturni i celebrity magazinu Mail on Sunday, poznata britanska televizijska kulinarska zvijezda Nigella Lawson (53).

To je prvi intervju koji je Nigella Lawson nakon skandala “Throttlegate” iz lipnja ove godine.

Podsjetimo, britanski mediji objavili su fotografije milijardera Charlesa Saatchija kako davi svoju tadašnju suprugu Nigellu Lawson te kako ona plače tijekom ručka u jednom londonskom restoranu.

No, ta scena obiteljskog nasilja bila je samo u uvod u brakorazvodnu i medijsku sapunicu. Saatchi je svoju bivšu suprugu javno ocrnio kao ovisnicu o kokainu i tabletama za smirenje, a na sudu je čak tvrdio da je Nigella drogu davala i njihovoj 19-godišnjoj kćeri Cosimi.

U cijelu su priču bile upletene i Nigelline talijanske asistentice, Francesca i Elisabetta Grillo, koje su Saatchi i njegova bivša supruga tužili za prijevaru jer su navodno od 2018. do 2012. godine, koristeći Nigellinu kreditnu karticu, potrošile 685.000 funti na dizajnersku odjeću, letove zrakoplovom i vožnju taksijima.

No, optužene su se sestre na sudu branile da im je kulinarska zvijezda dala na korištenje kreditnu karticu u zamjenu za šutnju o Nigellinoj ovisnosti o narkoticima. Nakon tri tjedna suđenja sestre Grillo u petak su oslobođene optužbi za prijevaru.

Iako je razočarana oslobađajućom presudom, Nigella Lawson sada je fokusirana na popravljanje svoga narušenog imidža u javnosti.

- Ja ne urlam i ne sukobljavam se s ljudima. To nikada nije bio moj stil. Uvijek iznosim logične i smirene argumente - rekla je Lawson, čije odlične fotografije stvaraju dojam kao da uopće nije bila predmet višemjesečnog skandala.

Iako je u medijima predstavljana kao radoholičarka koja radi 14 sati dnevno šest dana u tjednu, Lawson to demantira.

- Ja sam zapravo jako lijena osoba. Da ne radim, mogla bih nemarno odjevena cijeli dan ležati na sofi i čitati knjigu. Ne bih čak ni počešljala kosu - rekla je Nigella Lawson koja je proteklih mjeseci živjela između Londona i Amerike, gdje je snimila novi kulinarski TV show “The Taste”.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
08. svibanj 2024 10:07