POTRESNO SUĐENJE

PAD KULINARSKE ZVIJEZDE Suprug: 'Nigella Lawson je ovisna o kokainu i tabletama'

 AFP

Britanska televizijska kulinarska zvijezda Nigella Lawson ovisna je o kokainu i tabletama za smirenje, tvrdi njezin bivši suprug Charles Saatchi koji je svojedobno fotografiran kako je fizički zlostavlja u javnosti nakon čega se par razveo.

Britanski biznismen Saatchi, koji je snimljen kako svoju bivšu suprugu davi dok ona plače tijekom ručka u jednom londonskom restoranu, sada pred sudom tvrdi da je Lawson drogu davala i njihovoj 19-ogodšnjoj kćeri Cosimi.

Kulinarska zvijezda je bila toliko raspamećena od droge da je svojim dvjema asistenticama dala na korištenje kreditnu karticu u zamjenu da šute o njezinoj ovisnost.

A o tim asistenticama je i riječ na suđenju - Lawson tvrdi da su je talijanske sestre Francesca i Elisabetta Grillo prevarile i potrošile 300.000 funti na dizajnersku odjeću i letove zrakoplovima u prvom putničkom razredu. Međutim, sestre tvrde kako ih je Lawson pustila trošiti sve dok su krile od Saachija njezinu ovisnost o narkoticima.

Obrana sestara predočila je mail koji je Saachi poslao bivšoj supruzi i u kojoj piše da vjeruje sestrama, a sada je poslala pismeno svjedočenje sudu i u njemu tvrdi da su sestre nevine. Možda su moralne ništice koje su pristale prešutjeti ovisnost svoje šefice za novac, ali su pred zakonom nevine.

Cijela ova priča samo je nastavak životnih tragedija koje prate Nigellu Lawson - njezin nekadašnji suprug John Diamond s kojim ima dvoje djece, umro je od raka grla 2001.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
19. travanj 2024 12:06