NIJE SE USTRUČAVALA

LADY GAGA RASPRŠILA SVE SUMNJE, EVO ŠTO KAŽE O VRUĆEM NASTUPU NA DODJELI OSCARA 'Bradley i ja smo očito napravili dobar posao'

 
 Profimedia, Backgrid UK

Lady Gaga (32), ovogodišnja dobitnica Oscara za najbolju pjesmu, u srijedu je gostovala u američkom TV showu "Jimmy Kimmel Live". Pjevačica se, između ostaloga, osvrnula i na svoj "vrući" nastup s redateljem i glumcem Bradleyjem Cooperom (44), koji je već danima glavna tema svjetskih medija.

Naime, nakon što su na dodjeli prestižnih filmskih nagrada izveli duet "Shallow" iz filma "Zvijezda je rođena", mnogi su zaključili kako Gagu i Bradleyja veže puno više od poslovne suradnje i prijateljstva. Društvene mreže preplavile su teorije o tajnoj romansi, a glazbenica ih je u talk showu komičara Jimmyja Kimmela (51) komentirala bez dlake na jeziku.

- Društvene mreže poput Twittera su, iskreno rečeno, postale 'zahod interneta'. Sve što se ondje radi pop kulturi beznadno je. Ljudi (pre)lako šire dezinformacije - rekla je pjevačica i pritom "zakolutala" očima.

- Bradleyjev i moj film je ljubavna priča. Na dodjeli Oscara vidjeli ste ljubav jer je i 'Shallow' ljubavna pjesma. Logično je da smo htjeli prenijeti tu emociju i očito smo jako dobro obavili svoj posao - zaključila je Lady Gaga, a prenosi portal Contact Music.

Njezin kolega Cooper od 2015. u vezi je s ruskom manekenkom Irinom Shayk (33). Par ima kćer Leu, koja će krajem ožujka proslaviti drugi rođendan.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
26. travanj 2024 18:05