GOTOVO JE

DRAMATIČAN KRAJ IDILIČNE LJUBAVI IRINE SHAYK I BRADLEYJA COOPERA Zanosna manekenka napokon prelomila. Iselila se i sa sobom povela kćer

Bradley Cooper se zakopao u posao i tako bježi od ljubavnih problema. Ne zna se je li glumac odahnuo ili mu je slomljeno srce
 Profimedia, Planet, Newscom

Kraj ljubavi između slavnog glumca Bradleyja Coopera i zanosne manekenke Irine Shayk o čemu se već mjesecima nagađa, sada je, čini se, konačan. I dok je sve dosad bilo temeljeno na glasinama, koje je par svako malo opovrgavao zajedničkim pojavljivanjem u javnosti, svjetski mediji sad su na cijelu priču stavili točku.

Selidba

Naime, prema svemu sudeći Irina Shayk je iselila iz zajedničkog pet milijuna dolara vrijednog luksuznog doma na Pacific Palisadesu u Los Angelesu, a sa sobom je, navodno, odvela i njihovu dvogodišnju kćerkicu Leu de Seine. A upravo je kćerkica, prema svemu sudeći bila i jedan od glavnih razloga zbog kojih se zlatni par Hollywooda trudio i sačuvati svoju vezu.

Izvor blizak paru za britanski The Sun naglasio je da je razdor među Bradleyjem i Irinom s vremenom bio sve veći, te da bi manekenkina selidba trebala značiti konačnu odluku o prekidu. Isto tako, oboje su se svim silama trudili nadići sve nesuglasice zbog svoje kćeri, no čini se da nije puno toga ostalo za spasiti od četiri godine duge romanse.

Zato je Shayk nakon nekoliko loših mjeseci veze s Cooperom odlučila kako bi najbolje bilo da preseli u vlastiti stan, u miru sredi misli i odluči kako dalje. Već neko vrijeme se pisalo kako je odnos među parom sve hladniji, a tijekom zajedničkih izlazaka s djetetom fotografi ih gotovo nikad nisu uspjeli uhvatiti s osmijehom na licu. Prema izjavama također neimenovanog izvora za US Weekly, Bradley i Irina još uvijek nisu odlučili radi li se o potpunom kraju.

Profimedia

- Ne slažu se dobro već neko vrijeme. Još uvijek nisu odustali jedno od drugog, ali među njima stvari nisu nimalo dobre - rekla je osoba bliska paru.

Samo dan ranije Page Six objavio je kako ni Irina ni Bradley nisu sretni u vezi, te da njihova ljubav doslovce visi o niti.

Prve glasine o nevoljama u ljubavnom raju slavnog para krenule su sa sezonom dodjela filmskih nagrada, a nakon što se film “Zvijezda je rođena” u kojem glavne uloge imaju Lady Gaga i, naravno, Bradley Cooper, koji je ujedno i redatelj, našao u žiži. Malo po malo počelo se pisati kako među glavnim protagonistima ima nešto više od prijateljstva, no na početku to se pripisivalo marketinškom triku. Ali, onda je došla i dodjela Oscara čiji je glavni događaj bila vrlo intimna zajednička izvedba hita “Shallow”.

Nema medija koji nije pisao o nevjerojatnoj kemiji među Cooperom i Lady Gagom, a poklopilo se i da je glazbenica baš u to vrijeme prekinula vezu, ali i zaruke sa svojim tadašnjim agentom Christianom Carinom. Nakon tog događaja, pisalo se, manekenka je maknula Lady Gagu sa svih društvenih mreža.

Čak je i Cooperova bivša supruga Jennifer Esposito javno ismijala mogućnosti da glumac ima ljubavnu aferu s pjevačicom. I onda je neko vrijeme izgledalo da su glasine o prekidu bile ipak malo neutemeljene. Sve do prije mjesec dana kad se Irina Shayk sama pojavila na jednom od najglamuroznijih događaja Met Gali. Sve medije i prisutne zanimalo je samo jedno - zašto je Bradley svoju partnericu ostavio na cjedilu da sama dođe na tako veliki događaj. Nisu pomogli ni izgovori kako je glumac imao poslovnih obaveza u Los Angelesu.

No, Bradley je čini se utjehu i bijeg od ljubavnih pr oblema uistinu pronašao u poslu, jer u međuvremenu se prihvatio snimanja filma “Bernstein”, biografske drame o slavnom glazbeniku Leonardu Bernsteinu. Da se radi o velikom zalogaju za glumca jasno je jer se Cooper, osim što igra glavnu ulogu, ponovno prihvatio i redateljske palice, ali i pisanja scenarija. Također, u fazi pretprodukcije je i film “Atlantic Wall” u kojem je Cooper glavna zvijezda i glumi američkog vojnika zatočenog iza neprijateljskih linija u Drugom svjetskom ratu uoči Dana D.

Široki osmjesi

Ljubavna priča Irine i Bradleyja krenula je u travnju 2015., barem koliko se zna, a na početku su doslovce izgledali kao par iz bajke. Ona je iza sebe imala propalu vezu s nogometašem Cristianom Ronaldom, on je imao propali brak i činilo se da su jedno u drugom pronašli srodne duše.

U ožujku 2017. kruna njihove ljubavi bilo je rođenje kćerkice Lee de Seine. Par je želio svoju vezu držati što dalje od očiju javnosti, ali zajednički su se pojavljivali na brojnim događanjima i sa širokim osmjesima šetali crvenim tepihom. A onda se malo po malo sve počelo raspadati. Dugo su, tvrdi izvor za E! News, oboje razmatrali je li prekid dobra odluka za njih.

- Stvari bi se počele malo popravljati, ali onda bi se ponovno našli na početku i preispitivali se je li ostanak u vezi najbolje rješenje. Žele ostati zajedno zbog svoje kćeri, ali nijedno od njih nije sretno - objasnio je izvor, dodajući kako su odlučili provesti neko vrijeme odvojeno kako bi vidjeli je li rastanak uistinu jedino rješenje, jer teško im je, unatoč problemima, potpuno okrenuti leđa jedno drugom.

- Puno su uložili u vezu i teško im se potpuno oprostiti od svega. Iskušavaju različita rješenja kako bi pronašli pravi put - zaključio je prijatelj para.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
18. travanj 2024 04:46