JESEN U NJEMU

Meštar odjavio emisiju pjesmom Parnog valjka

'Jesen u meni tuguje, zašto sanjam čemprese...', zaorilo se još jednom u programu HTV-a, no ovaj put ne u showu 'Zvijezde pjevaju', nego u emisiji 'Dobro jutro, Hrvatska'

ZAGREB - “Ej, kamo sreće, da sam pjevat’ mogao... Jesen u meni tuguje, zašto sanjam čemprese...”, zaorilo se još jednom u programu HTV-a, no ovaj put ne u showu “Zvijezde pjevaju”, nego u emisiji “Dobro jutro, Hrvatska”. Tako se danas u odjavi emisije našalila ekipa te redakcije, ali i podržala svog kolegu, voditelja Davora Meštrovića , koji je jedan od sudionika četvrte sezone zabavno-glazbenog spektakla raspjevanih zvijezda .

‘Pustili smo original’

Urednik emisije “Dobro jutro” Zvonko Varošanec ipak misli da član žirija Husein Hasanefendić neće imati ništa protiv toga što je ekipa za odjavu odabrala poznati hit Parnog valjka, premda je Hus stavio veto Meštru na daljnje izvođenje pjesama te grupe kada je čuo HTV-ovog voditelja kako zvuči u duetu s Žanamari Lalić.

- Pa nije Meštar pjevao, pustili smo originalnu pjesmu - odgovorio je u šali Varošanec i objasnio da im je ta ideja spontano ‘pala na pamet’, a s zezancijom ekipe upoznali su i Meštrovića prije emisije.

Najljepše razdoblje

- Naravno da sam znao da će Žanamari nastupiti na početku emisije, a da ćemo s “Jesen u meni” završiti emisiju. Zahvalan sam ekipi na duhovitoj podršci. Ovo je za mene jedno od najljepših razdoblja, izuzev silnih telefonskih poziva - rekao je Meštar. HTV-ovi gledatelji uskoro će se moći prisjetiti kako zvuče svi voditelji i urednici “Dobrog jutra” koji su ikada zapjevali jer će ta emisija 27. travnja proslaviti punoljetnost, a rođendan, uz ostalo, misle obilježiti i tim prilogom.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
17. svibanj 2024 11:50