VIŠE NIJE TAJNA

Mila Horvat ljubi kuma Zvonimira Bobana?

zagreb, 010607mila horvatfoto biljana gaurina / cropix-stu-
 Biljana Gaurina / CROPIX

Seksepilna HTV-ova voditeljica Mila Horvat navodno je pronašla novu ljubav - 40-godišnjeg građevinskog poduzetnika Igora Maksimilijanovića, piše danas Gloria.

Uspješni poduzetnik široj je javnosti ipak najpoznatiji kao vjenčani kum bivšeg kapetana hrvatske nogometne reprezentacije Zvonimira Bobana, a sve ga se češće može vidjeti u romantičnoj šetnji s 28-godišnja Milom.

Iako su mediji često pisali o njezinom ljubavnom životu, uglavnom nagađajući o možebitnim ljubavnicima, voditeljica je dosad uspješno skrivala svoju intimu od javnosti. Ni sada ne želi javno govoriti o novoj ljubavi.

Svoju suzdržanost Mila je prije nekoliko mjeseci otkrila u razgovoru za Gloriju.

- Živimo u vrijeme kad samo senzacije dižu tiraže, pa ako ih nema, treba ih izmisliti. Neki mediji prema meni godinama nisu korektni. Vjerojatno zato što s njima ne surađujem. No, ja doista nisam osoba koja bi se eksponirala u bilo kojem smislu, ne želim se vidjeti na naslovnicama, ne izlazim na mjesta gdje želiš izići kad želiš biti viđen, nema me ni na domjencima i partyjima, pa onda širokim masama treba podmetnuti nešto što će ih zanimati - kazala je Mila Horvat.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
27. travanj 2024 06:34